Just another magic monday.

Hej Hej.

Vaknade på tok för tidigt imorse kunde inte somna om utan klev upp och tog en kaffe i sängen. Som tur var kunde jag somna om en stund vilket var himla tur för utan bra sömn i kroppen funkar jag inte någonstans.

Ny vecka Nya möjligheter.

Denna veckan har jag en himla massa kul inplanerat sedan får jag se om jag orkar allt. Måste hinna ner till ICA och posta iväg några paket. Tilda har sålt gamla kläder på Tradera och fått ihop 395kr. Bra extra pengar för barnbidraget räcker inte långt när man gillar att shoppa.

Vad har ni för planer i veckan?

23aaaa

Förra veckans bilder?

img_356922f

monday

♥ ♥ ♥

15 thoughts on “Just another magic monday.

Add yours

  1. Härliga planer du har för veckan. Ser att du ska på Miriam Bryant konsert, det är jag lite avis på. Skulle också vilja se henne live. Det där med att barnbidraget inte räcker långt har jag också erfarenhet av vad gäller ett av barnen. Det är skoj att shoppa.

  2. Bra med lite extra inkomst! Att de får känna att de själva kan tjäna ihop lite. Växer ju av det. Här är det en ganska intensiv vecka med planer var och varannan kväll. Bla fixarkväll på förskolan.

  3. Verkar vara en härlig vecka!
    Här är det också fullt upp med allt ifrån föräldramöte till överraskningsmiddag. Med maken på resande fot blir det en del extra pussel.

    Bra när barnen engagerar sig att tjäna lite egna pengar!

  4. Fullt upp här som vanligt. I morgon passar jag barnbarn, På fredag AW med jobbet, I helgen kalas för pappa, bokmässa och ev fotboll.

  5. Så härligt med en hel natts skön sömn! Jag är likadan och funkar inte annars! Här blir det jobb bara!

  6. Bra med extrainkomster. Det där barnbidraget går åt väldigt fort har jag märkt. Men det är kul att shoppa ❤ Ha en trevlig vecka ❤

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: