Nu är jag redo för hösten.

Hej Hej.

Fasiken vad jag frös idag. Varför kommer alltid kylan så pang på? Det är ju okej när värmen kommer på en gång men kylan får ju mer än gärna smyga sig på lite grann. På söndagar när jag skjutsar eller hänger med Tilda in till stan på hennes simhopp brukar jag ta mig en promis. Tänk om jag hade tagit på mig en varmare jacka, mössa och vantar då hade jag gått runt mycket längre med kameran runt halsen.

Kort promis runt i Årstaviken.

Många var nere vid sina båtar och bar ut dynor, kaffebryggare och allt vad de nu hade i sina båtar. En kvinnan tog tillbaka kaffebryggare för hon bestämde att hon och mannen skulle minsann åka en sista sväng med båten i veckan. Som hon sa Bengt! jag är inte redo ännu vi åker en tur på onsdag innan vi stänger båtsommaren.

Jag var inte heller redo för att stänga sommaren för någon vecka sedan men nu är jag redo för hösten om jag bara tar på mig lite varmare kläder. Standard för mig att alltid klä mig för tunt i början på hösten….

Min lilla tur gick längs vattnet innan jag valde att smita upp bland kolonilotterna. En vacker dag vill jag ha en egen liten lott där jag kunde gå all in med allt och lite till.

22a22c22d22e22f22g22h

Det var så skönt att komma in på Eriksdalsbadet och sätta mig i simhoppskorridoren och vänta på Tilda. Jag måste säga att det är lite små surt att man inte få sitta på läktaren och titta på hopparna. För nu är det halvkaos vid dörrarna där man kan tjuvkika in i hopphallen. Ska jag erkänna så brukar jag också tränga mig vid dörren en liten stund. Självklart vill jag ju se vad T får göra för hopp och övningar. Idag körde de riktigt läskiga bakåt hopp som jag aldrig i livet skulle vågat försöka mig på men det säger jag ju såklart inte till dottern. Det syns att Tilda är gymnast för hon har en helt annan spänst än de i hennes grupp.

Sunday

♥ ♥ ♥

 

 

15 thoughts on “Nu är jag redo för hösten.

Add yours

 1. Jag klär mig också alldeles för tunt. Som igår när jag var och kollade på fotboll en sväng. Jag vet inte om det har att göra med de här dagarna då det är varmt så man tänker att ”men det var ju varmt igår” och sen glömmer bort att det kan vända snabbt. Härlig promenad du fick till iallafall. Jag tycker det är så läskigt när man tittar på simhop på tv och de ska göra baklängeshopp. Tänker alltid att de kommer slå i huvudet i trampolinen…. *ryser*

 2. Kylan kom verkligen bara pang. Känner mig också rätt så redo för hösten nu. Vad roligt att Tilda är bra på simhopp. Jag hade nog heller inte vågat titta 🙈

 3. Klär mig också alltid för tunt men är det inte så att man ska frysa in hösten och svettas in våren?! Det brukade alltid min mormor säga. Men frysa är ingen höjdare, förstår att det var skönt att komma in ❤

 4. Så vackra bilder, jag gör likadant klär mig för tunt i början sen för varmt 😂 men jag är inte redo för hösten, börjar med att åka till Cypern idag 😁❤️

 5. Ja de har verkligen blivit kallt väldigt snabbt tyvärr
  Men igår kunde vi gå i t-shirt o utan jacka de va riktigt skönt 🤗🌞
  Woow så grymt av henne. Vill hon satsa stort på simhopp?
  Så vackra bilder du har tagit

 6. ja..tråkigt och mysigt med höst på samma gång..har jag höstpyntat en del hemma & shoppat ny jacka och skor så att det ska kännas lite bättre med höstrusk..jösses..simhopp, det är lite läskigt det tycker jag..men var nog bara för att jag hoppade & landade fel en gång när jag var liten..min dotter är inte så sugen på att hoppa & det är nog tur..

 7. Vad roligt att du ser att hon har en annan spänst och att gymnastiken hjälpt till, förstår att det var varmt och skönt där inne för jag tycker också det var kyligt ute idag =D

Kommentera

Up ↑

%d