Hitta sin kärlek på nätet.

” Inlägget är i samarbete med Bästadejtingsajter ”

cats

Hej.

Elit singlar, Tinder eller Match.com?

Var ska man gå in och bli medlem för att hitta en spännande dejt? För 20 år sedan skrevs det kontaktannonser i dagstidningarna eller kanske på anslagstavlan i matbutiken. Vid den tiden var det hysch och pysch. Det var nog även lite skämsigt att skriva kontaktannonser.

Hundratusentals svenskar hittar varje år kärlek på nätet. Redan 2009 uppgav 23 procent av alla svenskar i åldrarna 25-60 år i en SIFO-undersökning att de träffats via nätdejting. Tio år sedan idag skulle det vara intressant att se en siffra på hur mycket den siffran ökat på dessa år.

https _s3.amazonaws.com_appforest_uf_f1551440652171x112881475032714940_Pictures

BästaDejtingsajter jämför olika dejtingtjänster åt oss.

BästaDejtingsajter gör det tråkiga jobbet åt alla som vill dejta så de kan koncentrera sig på vilken dejtingsajt som passar dem bäst. Bästadejtingsajter.se har som syfte att göra det enkelt för singlar i Sverige att hitta rätt plattform för sitt dejtande. Kriterierna som använts när jämförelsen gjorts har varit primärt antalet användare i Sverige, hur aktiva användarna är just nu, frånvaron av falska profiler, matchningssystemet, användarvänligheten, om du måste betala och i så fall vad du får för pengarna. Funktionen gör jobbet åt alla singlar så det roliga återstår att leta och hitta nya spännande personer att dejta.

introduction-image

Fördelar med nätdejting.

* Redan innan första dejten har du tagit del av din dejts grundläggande värderingar och lärt känna varandra lite smått.

* Stort urval av personer att dejta jämfört med om man bara går till bekantskapskretsen.

* Hos flera dejtingsajter finns personlighetstester vilka kan underlätta sökandet efter rätt personer.

* Det finns flera nischade sajter om man gärna vill träffa någon med samma hobby, ålder, religion eller musiksmak.

*  Tiden att kunna sitta hemma när du har en stund över och dejta när det passar dig.

Som ni ser fördelarna kan radas upp på en mycket längre lista.

Tips för en lyckad dejtingprofil.

Den allra viktigaste faktorn är bilderna. Bilder säger ofta mera än tusen ord sägs det. Det handlar förstås inte om att lägga upp en massa badbilder och snygga selfies utan om bilder på dig själv och dina intressen i en avslappnad miljö. Bilder på dig själv och ditt liv helt enkelt. Kroppsspråket i bilderna säger mer än vad man kan tro.

Lycka till med ert dejtande och era kärlekshistorier!!!

30c

 

” Inlägget är i samarbete med Bästadejtingsajter ”

 

 

 

 

15 thoughts on “Hitta sin kärlek på nätet.

Add yours

  1. Fint samarbete. Jag & min man träffades på nätet fast det var faktiskt inte en dejting sajt. Hitta mig på dayviews & så började vi prata, gick över till facebook & Skype. Kärlek kan va så vackert!

  2. Är säkert bra om det lyckas, jag testade det för jättelänge sedan innan jag hittade min nuvarande sambo, men det var många dejter som inte ledde till något alls..Bra skrivet om nätdejting och vad man kan tjäna på att dejta på nätet..fast svårt att veta vilken sajt som funkar bäst..gissar att man får testa alla..bra samarbete i alla fall..snygg text..

  3. Känner både par som träffats via kontaktannons (för 40 år sedan och fortfarande tillsammans) och nätet och nu är gifta och har ett fantastiskt liv, så helt klart kan det fungera även om jag själv tycker att det skulle kännas väldigt konstigt, samtidigt tycker jag ju bättre om att skriva än att prata så det kanske hade varit aktuellt om jag varit singel

  4. Håller med; skulle vara spännande att se hur många procent det är som hittar varandra via nätet idag! Jag har provat lite & haft både bra & sämre dejter 😅

  5. Det är fint när man hör människor som träffats på nätet, själv kan jag inte tro det riktigt. Kanske först när det händer en själv 🤔😉

  6. Min syster hittade din kärlek vis tinder. Jag tycker det är jätte bra me dessa dejtningsajter appar 🙂

    / michelle

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: