Mysfrukost på Fabrique.

Hej.

Vilken kanon start på dagen jag fick imorse när jag åt frukost med en vän från en rehab jag deltog i för ett tag sedan. Tanke var från början att vi skulle ätit hotellfrukost men vi ångrade oss och åt på Fabrique på Rosenlundsgatan istället. Inte mig emot eftersom jag verkligen älskar det stället. Mitt gamla eller faktiskt ett var mina stammis ställen fortfarande. När jag jobbade i krokarna åt jag frukost varje torsdag då jag började sent där och på tok för många lunchraster hamnade jag på Fabrique för att få andas en stund.

Mysfrukost en fredagsmorgon är vad jag kallar fredagsfokus.

img_3569

Mysfrukost på Fabrique.

Vi hade så mycket att prata om och skrattade säkert för högt flera gånger men vad gjorde väl det? Ingen klagade ju på oss även om vi kunde känna tanten bredvid oss sura miner. Jag har säkert både sagt och visat er golvet på Fabrique Rosenlund flera gånger men jag gör det igen för jag bara älskar detta Marockanska klinker golvet.

img_3558

img_3565img_3563img_3560

Efter frukosten var det dags för att träffa läkaren igen för mig. Varför är det alltid lite små jobbigt att träffa läkare? Förstår faktiskt inte varför för jag tycker verkligen om min läkare Anna. Därefter har jag hunnit med att fixa namnsdagsfika till Tilda som har namnsdag idag Elise står det i almanackan, köpa present till både henne och mig. För det är ju fredag igen och presentdags för mig. Väl hemma igen blev det lite lunch och en stunds meditation.

img_3575

♥ ♥ ♥

 

17 thoughts on “Mysfrukost på Fabrique.

Add yours

  1. såg ut som ett riktigt mysigt frukost ställe det där, kaffet såg ju helt fantastiskt ut ❤️

  2. Wow vilket mysigt ställe! Där hade jag kunnat sitta i timmar och bara njuta av miljön. 😊❤️

  3. Jag skrev precis ett inlägg om det också. Hur nervös kan man bli för ett sånt vanligt möte, vet egentligen inte vad man är rädd för.
    Vilket ställe, golvet var ju urläckert 👍
    Låter som en härlig morgon ❤

  4. Så mysig frukoststund ni fick tillsammans en riktigt bra start på dagen. Vilka goda fikabröd det finns där speciellt det till vänster 🙂

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: