Presenter, fika och namnsdag.

Hej Hej.

Vi har hissat flaggan här hemma idag. Tilda har nämligen namnsdag. Elise står det i almanackan. Vilket vi firat med kardemummabullar från Fabrique som T beställde som fika. Skönt när jag kunde slå ihop så namnsdagsfikat även blev min fredagsfika. Jag kan bara instämma med Tilda att de har de allra godaste kardemummabullarna.

img_3597

Ny morgonrock till namnsdagsbarnet.

På Tildas önskelista stod bland annat en ny morgonrock då hennes gamla börjat bli lite små. Sagt och gjort den idén nappade jag på och köpte en ny fin supergosig från Lindex till henne. Hon fick även nya strumpor för jag tror nästan att den tjejen äter strumpor för de går sönder eller så saknas de. Nya fräscha fingervantar låg också i det paketet för nu börjar det faktiskt bli lite småkallt.

img_3598img_3599

Fredagspresenten till mig själv.

På Rosenlundsgatan finns det en mysig inredningsbutik som jag tror heter DecoNouvea. Nästan varje gång jag går förbi den känner jag mig tvungen att gå in. Så även idag…Hittade min fredagspresent där inne idag. De hade 20% på smycken från SysterP vilka jag tycker mycket om och har ett armband som jag verkligen gillar. Nja ett nytt tunt armband med ett hjärta på fick det bli. Lite extra kärlek till mig en dag som denna.

img_3581img_3583img_3584

Dags att korka upp lite bubbel och börja fixa med middagen – det är ju fredag!!!

146285-Happy-Friday

♥ ♥ ♥

 

 

18 thoughts on “Presenter, fika och namnsdag.

Add yours

  1. Åh så mycket fint ni fick. Så gosigt med den morgonrocken och ditt armband är jättefint. Trevligt att unna sig själv nåt emellanåt 🙂

 1. Perfekt med fredagsfika och namnsdagsfika i ett. Kan tänka mig att den där bullen är lika god som den ser ut. Jag är svag för kardemummabullar. Armbandet är verkligen snyggt. Bra val av fredagspresent. Morgonrocken till Tilda ser verkligen mysig och gosig ut.

 2. Stort grattis till namnsdagsbarnet, så smidigt att slå ihop fredagsfikat med namnsdagen. Bullen blev jag superavis på.
  Här har vi oxå ungar som äter strumpor, man kan ju undra vart de tar vägen 😂

 3. Men så mysig morgonrock! Jättefint armband också, spanade in butiken & de verkar ha mycket fin inredning. Ska absolut kika förbi där om jag är i närheten ☺️

 4. Men så kul att fira namnsdag så, känner ingen som gör det längre. Sådana morgonrockar är så mysiga.
  Armbandet var super fint, stilrent men ändå annorlunda.

 5. åh vilken fin fredags present, och morgonrocken till namnsdagsbarnet såg ju verkligen super mysig ut <3

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: