Söndagsbrunch på Lilla Le Mond.

Halloj.

Alltså jisses vad de blåst här i Stockholm idag. Hade jag varit smart hade jag tagit mössa på huvudet för att slippa se ut som rufsan tufsan i håret. Men det gjorde jag såklart inte för jag har ju trotsat att inse att nu har hösten börjat. Idag ger jag med mig att hösten har börjat men jag hoppas på flera fin fina dagar med alla löv och härliga färger innan rusket kommer.

Söndagsbrunch på Lilla Le Mond.

Efter att jag lämnat av Marcel på jobbet åkte jag hem och hämtade Wille och Tilda och åkte in till stan på söndagsbrunch på Lilla Le Mond. Jag blev tipsad om dem av en vän att de skulle vara så trevligt, mysigt och bra mat. Bra skulle det vara på stora Le Mond på Söder men lilla på Hornsbergs strand skulle vara ännu bättre. Sagt och bestämt vi åkte mot Lilla Le Mond.

img_3494img_3493img_3490img_3492

Helt rätt – Jag instämmer hur mysigt som helst. Lite små trångt kanske men vad gjorde väl det när vi vi mumsa på en helt underbar brunch. Le Mond är cafét för cykelfantaster som slagit igenom för övriga som gillar bra mat genom sitt bra utbud och goda mat. Jag tog en Smashed avocado toast som var ljuvlig, drack färsk pressad apelsin juice och drack riktigt gott kaffe. William som blev helt såld på Belgiska våfflor när han var i Belgien på F1 för några veckor sedan valde såklart sådana våfflor när det fanns på menyn.

img_3496img_3487img_3492img_3486img_3489

Le Mond är det passionerade cykelcaféet där man kan slå sig ner i en riktigt cykelnördig miljö och dricka riktigt schysst kaffe. Fokus ligger på hållbart kaffe, bra råvaror och välkomnande atmosfär. Caféet är döpt efter den amerikanska cyklisten Greg LeMond och på tvskärmen visas cykeltävlingar, men för att ta sig hit behöver man inte vara tokig i cyklar. Tror inte någon av alla vi som åt gott på Lilla Le Mond idag var inbitna cykelfantaster bara så ni vet att vem som helst typ lilla jag trivdes bra där.

kram_pa_er_58f7da332a6b22b61d320113

♥ ♥ ♥

 

18 thoughts on “Söndagsbrunch på Lilla Le Mond.

Add yours

  1. Jag kände samma sak när jag gick med Rickard till affären ikväll. Det hade varit skönt med mössa. Den här vinden är ju hemsk. Lunchen låter alldeles perfekt, vilket ställe. Kan tänka mig att det är fler än bara cyklister som trivs där!

  2. Haha, trodde också ett tag att allt hår bara skulle flyga iväg! Ingen idé att ens försöka se välkammad ut 🙂

  3. Åh vad trevligt med en brunch! Det både låter och ser hur gott ut som helst! Önskar dig en fin vecka nu’ stor kram!

  4. Verkar vara ett riktigt bra ställe det där. Får kanske testa någon gång när vi är i Stockholm

  5. JS nu så är verkligen hösten på väg och det blåsiga kalla Sverige . Det där såg riktigt gott ut 💕

  6. ja här har det också blåst enormt faktiskt och så mysigt att äta brunch tillsammans, så mysigt och gott och att de tär lite trångt kan ju bara vara extra mysigt

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: