Stor applåd för mig och mitt äppelmos.

Godmorgon lördag.

Uppe med tuppen idag igen. skillnaden från igår är att jag sovit hela långa natten som en prinsessa. Nyss lämnat Marcel på jobbet och snart dags att köra tjejerna till gympaträningen. Annars så tänkte jag lägga fokus på att göra trädgården redo för hösten idag.

Plus i kanten för både mig och bubblet igår.

Om ni minns plockade jag av alla de röda äpplena från trädet igår. Väl inne satte jag igång och koka mos av hälften. Istället för socker valde jag att använda flytandehonung som sötningsmedel. Stor applåd för mig som kunde, satte igång och sedan också gjorde så galet gott äppelmos.

img_3463img_3465

Inte utan fredagsbubbel.

Efter middagen igår fastnade jag vid dumburken framför Heder med ett glas bubbel. Ibland känner jag mig så himla värd att krypa upp i soffan under filten med gott i glaset och kolla tv, en sådan kväll blev det igår. Nya serien Heder har ni börjat kika på den? Jag tycker den är riktigt bra, kanske inte lika som Fartblinda men väl värd att kika på.

img_3477

Ny dag nya tag – Så nu gör jag lite lördag….

smile

♥ ♥ ♥

 

 

23 thoughts on “Stor applåd för mig och mitt äppelmos.

Add yours

 1. Har aldrig provat honung i äpplemos men som jag förstod det blev det riktigt gott. Får nig ta och testa det någon gång.
  Önskar dig en fin lördag

 2. Godmorgon! Ser ut som fick en bra fredag och låter som en härlig lördag!
  Gott med äppelmos! 😍 härligt att ta vara på det man har i trädgården ♥️

 3. Men åh så gott det låter. Hemgjort äpplemos slår köpt med hästlängder. Det låter väldigt gott med honung i istället.

 4. Vad duktig du är! Beundrar folk som är så där husliga och gör eget äppelmos, egen sylt och annat liknande. Min mamma var jättebra på sånt, men själv är jag inte alls så intresserad av matlagning.

 5. duktiga dej … ja honung har jag inte prövat kanske är gott va duktiga du är
  hoppas du fick en mysig tv kväll nu då
  o vvva skönt du sov bättre faktiskt ja me så sov gott när det är dax i natt oxå

 6. Åh så gott med egen äppelmos!! 🙂 Och fredagsbubbel tog jag också igår, så lyxigt och det är man värd 🙂

  sv: Åh jaa, jag tror verkligen att du skulle tycka om julkalendern Kamilla! <3

 7. Heder har jag inte sätt än, kanske blir framöver..gott med äppelmos..här finns knappt några äpplen alls på träden..lite tråkigt..förra året fanns det gigantiska mängder äpplen att plocka

 8. Min svärfars äppelträd blommor bara vartannat år och i år var det dags för ett år utan skörd. Förra året gjorde jag så mycket äppelmos att jag knappt fick plats i kyl och frys, haha! Så duktig Kamilla! Men det är ju så kul!

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: