Jag har aldrig pussat på en groda.

Hej Hej.

Jag har aldrig pussat på en groda. För det första så är grodor alldeles för slemmiga och sliskiga för mig. När man var barn var det några som hade ödlor och små grodor som husdjur. Men för mig var det tvär blankt nej till att ens våga peta på dem. Första sommaren i huset var det hur mycket grodor stora och små på vägen utanför. Tråkiga i det var att ett slag låg det fullt med överkörda grodor som en av grannarna tog hand om de döda. Nu i år har vi återigen haft lite grodor. Willes polare är modiga och tar gärna upp dem medan jag backar och säkert bara BU och BLÄ….

11c

Jag har aldrig är i samarbete med Länka med Kärlek

jagharaldrig12

♥ Kram Kram ♥

17 thoughts on “Jag har aldrig pussat på en groda.

Add yours

 1. Jag har heller aldrig pussat en groda och den dör teorin om att du få en prins om du gör det tror jag inte på …

 2. Nä fy pussat en groda har inte jag gjort heller. Där vi bodde när jag var liten fanns det MASSVIS, hade vägar där de satt sådana skyltar med grodor och vissa perioder var det grodor bokstavligt talat över hela vägarna så man fick bara köra och ah.. Usch.

 3. Dessa inlägg är så roliga att läsa!
  Jag har aldrig heller pussat en groda! Blöäää
  Men dem brukar ju säga ” pussar du grodan kommer din prins” ush! Skulle aldrig göra det.
  Skulle aldrig röra en idag heller! 😂😱

 4. Det har jag inte heller gjort någon gång! Fy! Även om jag gärna ville göra det när jag var liten, det kunde ju kanske bli en prins ^^Kram!

 5. Har alltid tyckt de är fina, haft en både som husdjur när jag var liten och pussat en när jag var liten..Den blev dock inte någon vacker prins men var fin ändå..

 6. Nä grodor är verkligen inte mitt favoritdjur heller…. får flytta ut dem från min källare i bland dock

 7. Jag har heller aldrig pussat någon groda. När vi var i en av grottorna på Gotland så såg vi en stor padda. Hade ingen lust att kyssa den på munnen…..

 8. Ja hua jag ser också överkörda ibland och det som är så sorgligt är ju att de ser lika ut bara helt platta, samt jag har hållt i någon, men ja lite läbbiga är dem

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: