Rosa himmel och lite hur som helst.

Hej.

Svårt när jag ska sammanfatta dagen och skriva något vettigt om min torsdag. Hela förmiddagen har vi R och jag haft städdag här hemma. Alltid lika skönt att få ordning på det mesta innan helgen rullar igång. T slutade efter halva dagen idag och var shoppingsugen så jag åkte med henne till Skärholmen. För första gången på mycket länge var det lugnt och trevligt i Skäris.

Shopping och snabbfika i Skäris.

Tilda hittade både nya jeans, tischa och en massa nya underkläder. Jag själv höll i mina slantar för imorgon är det ju fredag och dags för ny fredagspresent….Innan vi åkte hemåt hann vi med en snabbfika. T körde som alltid på Frappino vit mocca. Jag däremot var vansinnigt sugen på glass med dajm från Donken. Vad gör väl det att man ibland vill olika bara vi både blev nöjda….

img_3365

Så fräsch ny Gina T butik i Skäris.

I Skärholmen hade Gina Tricot hela mamma barn sortimentet. Alltså hade våra barn varit små hade jag och särskilt Wille haft dessa jackor som jag bara blev helt kär i. Hur charmiga och fina som helst…

img_3356img_3357

Rosa himmel över Uttran ikväll.

Jag gav mig ut på en hur skön promis som helst och möttes av denna underbara rosa himmel. Sista biten hem gick jag och sjöng tyst för mig själv :

Rosa himmel över penthousemiljoner
Rosa himmel igen
Rosa himmel och dom svarta SUV:arna
Har dubbelparkerat halva stan, hmm..

img_3419img_3421

pusskram

 

 

 

20 thoughts on “Rosa himmel och lite hur som helst.

Add yours

 1. Åh Skärholmen! Mitt absoluta favoritställe som yngre att shoppa på, fick sådan nostalgi nu. Ginas mini sortiment har ju såå mycket gulligt också! Verkligen vackra bilder på en fin himmel vännen, du är så duktig på att fota!

 2. åhh men gud asså mc flurry med dajm från donken, det är en personlig favorti här, alrig ens testat vad dom har för fler glassar där. För jag så in love med dajmen jösses så sugen ja blev nu 🙂 <3

 3. Åh, Skärholmen – det var inte igår. Det var alltid dit vi åkte när jag var liten men som du säger så har det exploderat åt det dåliga hållet med stök och våld. Även i centrumet… Vilket är så synd. Jag har precis börjat lyssna på den låten och började direkt nynna på den efter din rubrik. Kram Kamilla!

 4. Älskar att gina börjar med barnkläder dom är ju så sjukt söta ! Alltid lika mysigt när man har en fika på stan 🙂 känslan är verkligen magisk när man storstädat 👌🏼👌🏼

 5. Godmorgon! Så härligt! Städning och allting är klart det älskar man 😍 finns ingen skönare känsla än det!
  Kul med lite shopping tur! Alltid underbart att hitta något också!
  Naaaw vad söt tröja 😍😍mummaaa gott med fika!

 6. Jag ska helt klart köpa mamma och barn kläder till mig och Loui när ekonomin tillåter mig det 😍 så fin himmel som du fick när du var ute på din promenad. Det ser ju helt magiskt ut 😍

 7. Jag måste säga att du imponerar på mig. Du tar dig alltid tid att göra trevliga saker. Så underbart, och jag tror att det är det du behöver. KRAM

 8. Shopping/ fönstershopping innehåller alltid en gofika enligt mig, haha, det ingår i konceptet, eller hur! Mysigt! Stor kram

 9. Skönt att få lite iordning hemma och sedan ge sig ut på en shoppingtur. Hade också hållt i slantarna om jag skulle unna mig en fredagspresent. Förstår att du valde dajm. Så gott ju! Att kunna klädmatcha hade inte varit helt fel. 🙂

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: