Känner mig lite vissen idag.

Hej.

Måste erkänna att jag känner mig lite vissen idag. Känns som om jag kanske har något på G i kroppen. Termometern visar småfeber och jag tog helt slut efter en förmiddag med telefonen i örat. Så många samtal jag var tvungen att ta tag i för att bli lite klokare. Bara för att kunde jag bara inte låta bli att köpa med mig en liten godispåse från Karamellkungen hem när jag åkte en snabbis till ICA. Ibland finns det bara inget godare än smågodis och en egenplockad påse. Tok nöjd satte jag mig i bilen hem och började mumsa redan i bilen….

img_3343img_3345

Dahlian växer snart ur huset….

Nog för att alla pelagoner och fuchian växer så det knackar i växthuset men ena dahlian måste slå alla rekord som går. Nu är hen uppe i taket och börjar vika sig för att följa taket. Nog för mina andra dahlialökar växt på bra i år men inte ska de väl bli högre än vad jag är? Är det verkligen vanligt att de blir så här stora om de sätts i växthus? Ser ni vad litet det vita bordet ser ut att vara?

img_3352img_3350img_3349

7

10 thoughts on “Känner mig lite vissen idag.

Add yours

  1. Usch inte kul o ha feber . Jag slapp feber vilket jag trodde jag skulle få men vem vet jag kanske få de senare i vinter

  2. Jag hoppas verkligen att du slipper bli sjuk. Ja godis är ett plåster många gånger. Men vad är det för godis du äter darling? Inte min smak alls =)))) Puss

  3. Oj. Jag visste inte att Dahlior kunde bli sådär långa. Trodde att de höll sig på 40-50 cm. Hoppas att du mår lite bättre snart. <3

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: