Ny grå snygg soffa – Ja tack!

” Inlägget är i samarbete med Trendrum ”

Hej.

När hösten kommer och allt ska gå in i nya faser, nya läsår och nya tider kommer alltid känslan tillbaka om att få flytta börja om på nya platser. Jag drömmer ju om att flytta in till eller närmre stan igen. Vet faktiskt inte hur många nya hem som jag möblerar i huvudet så fort jag ser en ny snygg soffa som jag faller för till exempel. Att sitta med en kopp kaffe och ett inredningsmagasin eller kika runt i inrednings och möbelbutiker på nätet är något som jag verkligen gör och tycker mycket om att göra på höstarna så även denna hösten.

Ny grå snygg soffa – Ja tack!

Gråa soffor har jag fastnat för och letat efter ett bra tag. Lagom stor, lagom snygg och framför allt så måste den vara skön så klart. Hos Trendrum har jag hittat tre lite olika soffor i grått som jag fallit för. Jag vill att soffan ska ha fötter så det inte ser ut som den står på golvet vilket jag tycker att flera soffor ser ut att göra idag.

3880035ac56e42d1e07b5b29aac4f8b329

sof1
Denna tycker jag står på golvet om ni förstår vad jag menar.
soff1
Favoriten hos mig – så snygg…

Trendrum – möbler online.

Trendrum säljer prisvärda möbler och annan inredning på nätet. Alla möbler  är noga utvalda och håller högsta kvalitet. Fri frakt över 999kr och öppet köp i 14 dagar gör det smidigt och enkelt att handla hos Trendrum. Flera av möblerna går att anpassa efter dina behov för att passa perfekt i era hem.

kram_pa_er_58f7da332a6b22b61d320113

 

” Inlägget är i samarbete med Trendrum ”

 

 

19 thoughts on “Ny grå snygg soffa – Ja tack!

Add yours

 1. Så fina, jag är tydligen i behov av soffa. Skulle köpa ny klädsel, men vår soffa slutade göras 2011, så det finns ingen klädsel att köpa. Så det är bara att byta soffa haha

 2. Älskar också gråa soffor och har såklart en ljusgrå själv också, det är något speciellt med just grått det ser både mysigt och stilrent ut 😍❤️

 3. Vi har grå soffa men jag skulle mer än gärna ha en ny, vår är i toppskick och trendig än, men tröttnat big time på den, vill ha ny, men BQ går inte med på det hehe, ska jag skära ett jack i den 😉

 4. Jag håller med dig – efter att ha varit ute en hel sommar och spenderat mycket ork och tid på trädgårdar och dylikt kommer suget för hemmet lite extra på hösten. Jag har börjat göra om lite smått här hemma och bläddrar i raketfart igenom alla inredningstidningar jag kommer över 🖤

 5. Åh den sista var verkligen i min smak 😍 jag vill ha en nya soffa och just ljusgrå är det jag kollar mest på så denna måste jag gå in och spana på 😍

 6. Åh Trendrum har ju verkligen så mycket snyggt! Vårt Avlastningsbord är faktiskt köpt därifrån men vill ha en massa annat där också haha. Superfina soffor 😃

 7. åh så fina soffor, skulle också behöva en ny soffa, då katterna rivit upp håll på flera ställen. Dock är frågan om jag måste ta en skinsoffa igen i och med kattern dock är jag själv inte mega sugen på just skinsoffa. Men ja antar det blir katterna som bestämmer. För spelar ingen roll hur mycket annat dom har och klösa på, och hur mycket man säger ifrån när dom går på soffan, så är dom på den ändå xD

 8. Väldigt fina soffor, jag har en grå soffa från Mio fast köpte den begagnad på köp och sälj sida, i princip ny, jag fyndade 😁 men jag håller med dig om att de som har fötter är grymt snygga! 😍

 9. Älskar grå soffor!!
  Vi köpte precis, i förra veckan en ny grå soffa 🙂
  Så fint och fräscht!

  Trendrum har så fina grejer!!

  kram kram

 10. Som den första har jag haft innan. Sjukt smidigt med en säng i soffan.
  Finns så många snygga soffor, ska bli kul att köpa en när vi ska flytta

 11. vem vill inte ha en grå soffa. alltså tycker min man övertalade mej till en svart huuur kan ja ha gått me på det =)
  alltså vvt inte om det är så innen me alla olika grå nu men åh vill ha
  sökte detta samarbete ja me 🙂

 12. ljus grå soffor är riktigt fint, men jag som är så klumpig har fått köpa en mörk grå soffa haha och det var nog tur att jag valde den färgen då där har skett några olyckor 😛

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: