Lunchdejt på K4 Pampas Marina.

Halloj.

Vi kunde ju inte haft bättre väder idag när R och jag åkte på lunchdejt till Pampas Marina. Solen sken och det var varmt och skönt så vi satt ute på en av bryggorna och mumsade lunch.

Lunchdejt på K4 Pampas Marina.

Pampas eller K4 bjuder upp till en helt magisk lunchbuffé, det visste vi redan om då varit där tidigare och lunchat. Jag skulle mer än gärna ta med mig hela familjen och äta brunch där för kan ju bara inte gå fel liksom. Miljön är helt underbar både en dag som denna då man kan sitta ute eller på någon av bryggorna under taken. Skulle man vilja sitta inomhus så mår man minst lika gott av att sitta inomhus och äta.

img_3313img_3293img_3288img_3285img_3284

img_3327

Sötnosar dags att ta tisdagen vidare nu med lite middag till La Familia. Ha det bäst!!!

bra

 

12 thoughts on “Lunchdejt på K4 Pampas Marina.

Add yours

  1. Oj så himla gott, jag gillar verkligen bufféer! Måste fråga dig också, har du kanske något tips på bra resturang i Stockholm? Ska dit nästa helg och då jag fyller år på fredag vill familjen att jag bestämmer resturang till nästa helg men känner mig helt lost! Kramar

  2. Men gud vad fint! Där hade man viljat åka. Ser super mysigt ut!
    Förstår varför du vill ta med familjen dit!😍❤️ Hoppas maten smakade!

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: