Sweet little Sunday.

Hej Hej.

Igår tog jag en dag off de sociala medierna vilket var skönt. Jag behövde verkligen en fredag och lördag i ett lugnare tempo. Vi myste hemma. Jag fixade med växter och lökar som behövde delas på och planteras om. En promis i skogen hann vi med som bjöd på både sol och regn. Kvällen blev i soffan och de första avsnitten av den nya serien ”Heder”. Så surt det kändes när vi inte kunde se klart serien då alla avsnitt ännu inte var släppta. Jag funkar så att har jag börjat kika på något så vill jag se färdigt på en gång.

Röda vackra rosor – så ståtliga.

Visst är de vackra de röda rosorna. Så stolta och ståtliga står dessa fina på bordet mellan fåtöljerna i sovrummet. Som en påminnelse, ett budskap och en hälsning och till livet. Visst är det lite spännande att blommor och ting kan sända budskap.

img_3234img_3235-1

Söndag – Vad har ni för er?

Jag har några tvätthögar och disk kvar från igår kväll att börja dagen med. Därefter blir det Söder en stund innan Tilda ska på simhoppet och jag ska gå på fotopromis längs vattnet. Ikväll ska jag sitta i soffan och skratta framför Parlamentet.

img_3237

 

Fredagsfokus och Fredagspresenten.

Fredagens fokus låg på att prata om livet och fokusera på mig och mitt liv. Så skönt att lyssna och prata inåt. Eftersom jag stannade hemma hela fredagen – klev bara ut på altanen och andades frisk luft när jag tog min fika köpte jag min present på nätet. Jag kikade in hos Stylemood och köpte mig en ny ljusstake och en kaffemugg från Ernst kollektion. Muggen är jag lite sugen på att använda som pennmugg bara för att jag kommer ha en udda liten rackare men vem vet muggen kanske blir min nya favorit. Men den är från börja köpt som pennställ.

7aa

kram_pa_er_58f7da332a6b22b61d320113

♥ ♥ ♥

12 thoughts on “Sweet little Sunday.

Add yours

 1. Skönt med en paus från sociala medier ibland, det hade jag också igår!
  Åh rosor är en av mina favorit blommor!

 2. Otroligt vackra rosor. Ros är min absoluta favoritblomma och det är sant att blommor verkligen sänder ut olika budskap. Jag gillade verkligen ljusstakarna också… blir fint

 3. Älskar verkligen rosor och även tulpaner! Låter såååå skönt med så där lugna dagar! Skulle också behöva en dag då jag får tid till att pyssla och fixa lite hemma.

 4. Brukar oxå ta en pause från bloggandet ibland för hinner ibland inte mitt under veckan . Bra gjort utav dej 👌🏻

 5. Åh jag är också så sugen på att se heder.. rosorna var verkligen vackra! Det är något speciellt med just röda rosor!

 6. Ibland är det skönt att slippa uppdatera på sociala medier och bara vara, för man vet att dom finns alltid där!
  Man måste ta vara på familjen också och inte glömma bort dom 🙂

 7. ja ibland behöver man en liten pause från sina medier, även om det ibland bara behövs en dag eller två 💕

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: