Fredagsfika hemma där det smakar som bäst.

Hej Hej…

Hör ni mina vänner, det är fredag. Halli och Hallo vad jag snurrat runt alla mina tankar och funderingar i skallen idag. Hur fasiken ska man veta vad som är rätt eller fel? Inte undra på att man kan bli både dum, snurrig och förvirrad när hela världen snurrar runt runt. Men en sak är säkert att är det fredag. Så ska jag självklart fika även om himlen är för blå. Tack Maggio och The Cure för alla era kloka ord i mina öron idag ”Jag vill va blind – En timme till” ” Pictures of you” ” Just like heaven”.

Fredagsfika hemma där det smakar som bäst ibland.

Just idag smakade både kaffet och mina chokladhjärta allra bäst hemma på altanen. Allt behöver inte vara storslaget och pampigt när det allra viktigaste i livet är det lilla lilla runt hörnet. Bara för att tänker jag snart korka upp lite bubbel för fy fasiken vad jag är värd lite bubbel.

img_3225img_3226

146285-Happy-Friday

♥ KRAM KRAM  ♥

15 thoughts on “Fredagsfika hemma där det smakar som bäst.

Add yours

  1. åh dessa hjärtan såg verkligen goda ut, har du gjort dom själv, eller finns dom att köpa i affären? 🙂 <3

  2. Även det lilla kan ha mycket betydelse som att få fika ut på sin altan. Hoppas du får en riktigt bra fredag och njuter för fullt 🙂

  3. Men oj va gott! Vart köper du chokladhjärtan, blev ju jättesugen på att testa såna. Väldigt fina & harmoniska bilder, håller med om att de kan vara riktigt härligt att sitta hemma och fika på uteplatsen! Kramar 🤗💛

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: