Häng med mig en söndag på Söder!!!

Halloj.

God kväll på er alla fina. Hoppas din söndag varit bra. Jag har haft en riktig kanon söndag. Efter lunch åkte Tilda och jag in mot Söder för att hänga runt lite innan och efter hon skulle träna simhopp med Neptun på Eriksdalsbadet. Medan T tränade gick jag runt mera nere vid Eriksdal och hade det gott vid vattnet och koloniområdet.

Jisses så bra jag haft det på Söder idag.

Jag är säkert en av världens mest kluvna människor. En som vill allt och lite till. Den som älskar allt med vackra Stockholm och trivs som fisken i vattnet i stan. Samtidigt som det bor en lite torpare i mig. Säg mig vad gör man med en sådan som jag? Bra lägenhet i stan med stor täppa efterlyses till så där lagom pris eller byte med min bästa cykel som står i garaget…Någon som nappar? Knappast men att drömma kostar ingenting så jag drömmer vidare om att Lottogubben en vacker dag knackar på dörren. Fniss får jag allt säga för jag är inte född med den turen tyvärr.

Nu får ni hänga med mig runt – genom kameran idag…..

Ni som brukar följa mig vet ju hur jag funkar när jag har kameran med mig. Det blir all in och en massa bilder från det som jag tar mig för. Så häng med mig en söndag på Söder!!!

Innan Tilda skulle träna simhopp hann vi med en snabb sväng i Ringen och på Åhlens. Vi fastnade en lång stund inne i Akademibokhandeln. Både Tilda och jag gillar böcker och trivs med att gå runt och inspireras av böcker och boktitlar.

img_3240

T smet in på Eriksdalsbadet och tränade simhopp och jag gick ner till Eriksdals med kameran runt halsen. Jag övade mig på att komma nära änder som jag för att skryta blir bättre och bättre på. Förr fick jag panik och kunde bli helt tokig om de var för nära.

8o8n8g

Koloniområden är något som jag bara älskar och mer än gärna strosar runt i. Så självklart gick jag upp i området närmast Eriksdalsbadet och hämtade ny inspiration och njöt av allt det vackra. Jag såg flera både stora och små kaninbebisar medan jag gick runt i området. Så söta och orädda kaninerna var…Lite synd eller var det jag som var feg helt enkelt. Det var många koloniägare vid sina lotter idag så jag tyckte det kändes lite tokigt att fota rakt in i deras små täppor när de var där. Men några bilder fick jag med mig hem som jag blev nöjd med.

8j8i8h8k8l8m

Parkoperan.

Alltså hur charmigt är inte detta piano eller det kanske heter orgel. Det bara står uppe på en kulle vid Nyfiken Gul nere vid Eriksdal. Minns att i dokumentären 36 dagar på gatan tror jag att pianot är med en stund eller är det från något annat program. Kan ni tänka er att det går att spela på alla tangenterna. Jag provade faktiskt lite tyst men de sista spelade jag lite högre så det hördes lite så några som gick förbi kom upp och ville prova de också. En av dem kunde spela lite piano och spelade en lite trudelutt. Så charmigt så man nästan smäller av….

8a8b8c

Dagens mystips för söndagshäng – Skrovet.

Jag gillar verkligen mysiga charmig ställen att hänga på som bara dyker upp si så där. Så är det med Skrovet. Restaurangen har funnits sedan 2009. Hos dem kan man njuta av både god mat, öl, vin i en vacker miljö nere vid Årstaviken vid Skanstull. Nästa söndag eller söndagen därpå blir det ett stopp på Skrovet igen för mig och någon snäll söt som vill hänga på medan eller innan Tilda ska hoppa. Det såg helt amazing ut att sitta där och njuta av både livet och god mat och gott i glaset.

8d8e8f

Söndagsfika innan vi drog oss hemåt igen.

Efter T tränat klart gick vi upp till Slussen och tog en söndagsfika innan r kom och hämta oss med bilen så vi fick skjuts hem. Gissa om vi njöt av lugnet och våra goda drickor där vi satt uppkrupna på höga soffan. Fasiken idag var det allt en bra söndagseftermiddag helt i min smak. Livet och jag!!!

img_3250

söndag2

♥ ♥ ♥

 

 

 

6 thoughts on “Häng med mig en söndag på Söder!!!

Add yours

  1. Men vilka härliga bilder vännen, du är ju verkligen så duktig på att fota! Ser supermysigt ut på alla ställen du varit & hur fint med pianot där! 😃

  2. Men oh så mysigt att gå runt att fota där och härligt att vi också fick följa med, kul att fler kom med och ville spela =D

  3. Så fina bilder. Älskar då du inte visar det självklara. Påminner mig om att jag behöver ta en sådan promenad snart jag med. Love it

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: