Holi Awesome-party hos Rituals.

Halloj.

Event på Rituals stod på To Do idag. Både jag och dottern gillar dem skarpt så självklart nappade vi på det..

Holi Awesome-party hos Rituals.

The Ritual of Holi serien skulle firas i några utvalda butiker. Dottern är redan förtjust i den bubbliga serien. I butiken erbjöds makeup toach-up, läppmasker, ansiktsbehandling och testa på nya bubbliga masken från nya Holi serien, kul aktiviteter vid vattenhon och en tipspromenad med extra fin vinst från nya serien.

Tilda och jag vet att vi hade alla rätt så nu håller vi tummarna på vinsten såklart…..Vi mumsade popcorn och testade på de allra flesta bodyskrubbarna. Jag hittade min favorit om jag ska tänka SPA eller den är redan min SPA favis från Rituals – Hammam.  Jag kunde inte låta bli att köpa med en box från serien.

img_3105img_3100img_3094img_3073

Jag testade på ansiktsbehandlingen och nya bubbliga masken från Holi.

Jag brukar inte vara den som ställer upp så där på tester i butiker men idag kunde jag bara inte motstå. Det var helt fantastiskt att sitta och bara njuta medan jag blev rengjord fick en lättare fuktmask innan det var dags för den nya bubbliga lermasken. Den bubblade ordentligt kan jag säga. Första minuten kilade den eller bubblade på innan den torkade som lermasker gör. Efter behandlingen har min hud känts riktigt bra och skön.  Vilken lyx på lördagseftermiddagen att få gratis ansiktsbehandling bara så där. Det kallas Me Like kan jag säga….

img_3087img_3083img_3089img_3080

Goodiebags och lite extra lyx.

Det är alltid lika roligt att komma hem med goodiebags. Idag kändes det lite extra bra när det var produkter, prover och rabatter från ett företag som jag och Tilda verkligen gillar – Rituals.

img_3114img_3115img_3116img_3117

Kunde inte låta bli att lyxa lite extra bara för att….

Jag köpte med mig en lite box hem extra och T köpte masken som jag fick prova. Nu har vi båda ett bra lager av härliga produkter från Rituals ett tag framöver.

img_3128

Vi gick runt ett varv på Bondens egen marknad och njöt av lördagen och lugnet.

kram_pa_er_58f7da332a6b22b61d320113

♥ ♥ ♥

 

 

 

 

5 thoughts on “Holi Awesome-party hos Rituals.

Add yours

  1. Rituals fick jag i present men kunde inte använda, gillade inte alls. Jag har rätt känslig hud.. Kan inte ha något. 😂 Nej men jag tycker dom doftar gott. Roligt att gå på event och få en goodiebag med hem. 👌🙂

  2. Asså deras affär och produkter är ju helt underbara, dock ett tag sen jag handlade hos dom!
    Köpte en parfym hos dom för ett tag sen, hur underbar som helst ^^

  3. Men så himla kul & vilken härlig goodiebag! Rituals produkter är ju verkligen så himla bra, blev så sugen på att testa de nya från dom nu 😃💛

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: