Fyllde fredagen med F F F.

Halloj.

Vilken skön sovmorgon jag bjöd mig på idag – den var jag så himla värld….Igår var det fredag igen. En lugn och skön fredag för mig trots att jag mestadels var hemmavid fick jag till mina F F F.

Fredagsfika – Finns det något godare än att värma upp hembakta kanelbullar? Jag fick bästa godaste fredagsfikat.

img_3062

Fredagsfokus – Mitt fokus igår låg på att må bra ta det lugnt och mysa. Fredagsmiddag i soffan med dottern framför ”Kristallen” som jag tyckte var riktigt bra. Synd bara att Bianca och Pernilla inte vann – jag hejade lite på dem. Jag öppnade en av de nya flaskorna som jag köpte hem från Vinoteket i veckan. Betyget blev 3,5 av 5 solar eller vad jag nu delar ut. Helt värt det priset.

30ee

Fredagspresent – När man bara hänger hemma vid och inte ens behöver handla själv utan Marre och Linus gör det åt en bara de fick låna min stora bil fick det bli present från webben. Det fick helt enkelt bli nya trosor vilket alltid behövs fyllas på. Färgglada blev det nu när jag snöat in på enbart svart och vitt ett bra tag med spets och grejer nu vände jag blad och körde färgglatt med massvis med blommor.

30hh

Dags att sätta fart. Äventyr med dottern väntar…

 

25g

♥ ♥ ♥

 

11 thoughts on “Fyllde fredagen med F F F.

Add yours

  1. Äntligen fredag och äntligen FFF 🙂 (även om fredag var igår.. ) Jag såg kristallen idag och jag håller med, blev lite besviken när inte Wahlgrens värld vann… Älskar serien!

  2. Åh blev så sugen på bullar nu, måste verkligen baka det i veckan så man alltid ha fika i frysen när det behövs 😍

  3. Så goda de bullarna såg ut 🙂 Jag missade tyvärr Kristallgalan igår. Men jag såg att Sanna Nielsen vann. Kul 🙂

  4. Låter som en underbar fredag för dig. Jag tog det också lugnt igår. Hembakade kanelbullar är aldrig fel det är så gott verkligen 🙂

  5. åhh vilket gott fredagsfika kanelbullar är ju något som verkligen alltid är gott 🙂 <3

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: