Jag tokgillar mina röda skor.

Halloj.

Jag hittade så coola röda skor på Zara´s barnavdelning igår kväll innan fotbollsmatchen på Friends. Supersköna var det också. Röda skor har jag alltid fallit för – vet faktiskt inte varför men så har det varit. Minns så väl i årskurs 6 när jag köpte röda stövlar med liten klack på. Hua hua vad jag blev retad för dem.

30a

-För jag älskar far och mor och mina röda skor sjöng några av tjejerna i klassen. Det rörde mig inte i ryggen som alltid gått min egen väg när det gäller kläder och val i livet. Allra roligast var när två av de mest retligaste tjejerna några veckor senare kommer till skoldiscot. En av dem precis lika som jag och den andra i liknade stövlar. Vilket en av mina vänner inte var sena att kommentera.

-Hur fasiken kan ni komma med lika stövlar som Karla när ni retade henne så för dem för någon vecka sedan? Det hela slutade med att dessa två klasskamrater till mig sprang hem röda av skäms i hela ansiktet. Trist för dem men ack vad jag mådde gott där och då. Så om någon vill härma mig denna gången finns de på Zara på barnavdelningen. Gillar ni dem inte så gör ni inte för vi får alla tycka och tänka vad vi vill.

Jag tokgillar mina röda skor.

30b30c30d

happyfriday

♥ ♥ ♥

 

11 thoughts on “Jag tokgillar mina röda skor.

Add yours

  1. Röda skor är ju så snyggt ju tror också ja hade ett par röda stövlar när ja va i den åldern faktiskt ☺️❤️

  2. Det jag tycker är det modigaste med de röda skorna (just dessa, inte de från barndomen) är inte färgen, uitan de faktum att de är från barnavdelningen. 🙂 Det är modigt och lite roligt. Snygga skor!

  3. Dom var verkligen så himla fina! Så smidigt att kunna köpa från barnavdelningen också 🤗 Verkligen älskar rött! Både på kläder och skor, så fint❤️

Kommentera

Up ↑

%d