Har ni hört talas om NeoStrata-peeling?

” Inlägget är i samarbete med Stockholmskliniken.se ”

Hej.

Tillbaka i de vanliga gängorna igen nästa vecka. Vilket jag är mer än okej för jag har haft en bra sommar. Däremot så känner jag att jag behöver unna mig en skön och bra ansiktsbehandling som både renar och ger huden ett nytt lyft inför hösten.

Har ni hört talas om NeoStrata-peeling?

NeoStrata sägs ta bort torra hudceller på hudytan vilka gör att huden ser grå och trist ut. Behandlingen går ned i huden och ska ge den nytt liv, så att huden sägs bli fräsch.

neostrata

Glykolsyran i behandlingen ska hjälpa huden bli slätare, friskare och fastare. Styrkan på syran bestäms i samråd med hudterapeuten som läser kundens hud och behov. Behandling med kemisk peeling stimulerar cellförnyelse. Cellförnyelse är bra med tanke på att många med mig gärna vill se yngre och fräschare ut och cellförnyelsen ger oss nya fräscha celler.

Ansiktsbehandling med fokus på bara mig.

Att ge mig själv bra både fredagspresenter och fokus stunder är viktigt för mig. Viktigt när jag ska gå på behandlingar är att göra de till proffsiga kliniker som kan och vet vad de gör. Stockholmskliniken har funnits sedan 1998 och är ett inarbetat team som håller till vid vid Odenplan, centralt i Stockholm. Att de även har kemisk peeling för oss med rosacea gillar jag. På min ena kind har jag rosacea vilket gör att jag behöver en mildare behandling. Så skönt att jag utan vidare kan välja att boka in en kemisk peeling för rosacea hy.

Screenshot_2019-08-13 Stockholmskliniken - Skönhetsoperationer, plastikkirurgi behandlingar

kram_pa_er_58f7da332a6b22b61d320113

♥ ♥ ♥

 

” Inlägget är i samarbete med Stockholmskliniken.se ”

 

 

11 thoughts on “Har ni hört talas om NeoStrata-peeling?

Add yours

  1. Åh, jag försöker hitta någon klinik som gör kemiskpeeling på rosacea hud här i stan men jag hittar inte de. Vad bra att du har hittat en bra klinik i Stockholm 🙂

  2. Åh det lät ju verkligen så himla bra! Synd bara att det ligger så långt bort annars hade jag gärna gått dit

  3. Aldrig hört talas om tidigare, men låter som något bra man kanske skulle testa! Får kolla om detta mer noggrant imorgon när jag inte är så trött!

  4. Jag har aldrig testat den här behandlingen. Det låter verkligen intressant och kanske värt att testa. Skriv gärna sen vad du tyckte om behandlingen. 🙂

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: