Trotsade regnet och planterade.

Hej.

Vissa dagar smakar kaffe extra bra visst är det så! Jag var inne i stan i förmiddags och pratade med min coach som jag kallar henne. Jäklar vad hon är klok min Emma. Min tanke var att åka raka vägen hem men regnet kom och öste ner så jag smet in lite snyggt på Espresso H och bjöd mig på en fika bara för att.

12a

Trotsade regnet och planterade ner min Flox.

Efter flera försök att komma ut och få ner min flox som jag fick med mig hem från Småland gav jag upp och drog på mig utekläderna och satte spaden i jorden. Nu får vi hålla tummarna på att växten kommer tycka om att växa och föröka sig här hemma hos oss.

12c12d12e12f12g

Tänk om jag hade haft lite mera tid…..

Då hade jag gett mig ut i skogen på en lång skön promenad med lilla kaffetermosen i ena fickan. För första gången kände jag att nu längtar jag snart efter mina promisar i skogen med termosen och ostsmörgåsen vilandes i fickorna tills jag hittar en bra plats att sätta mig på och andas livet. Men men var sak har sin tid – nu gäller det att njuta av alla vackra sensommardagar.

kram_pa_er_58f7da332a6b22b61d320113

♥ ♥ ♥

 

13 thoughts on “Trotsade regnet och planterade.

Add yours

  1. Mysigt med fika på Espresso House. Fint du planterat. Du verkar ha gröna fingrar, till skillnad från mig då 😉

  2. Jag längtar också efter mina skogspromenader och all svamp, men det får bli när kidzen börjar skolan…bara en vecka kvar…mamma räknar ner 😂😂

  3. Tycker det var bra att du njöt av en fika på EH för det är så himla mysigt där och gott Cappuccino har dom också. Jag håller mig dock helst inne när det regnar 😉

  4. Härligt att du trotsar vädret, som det sägs det finns inget dåligt väder bara dåliga kläder 😉 Men visst är det härligt att var ute i regnet…. Och du var så värd ditt kaffe med en liten muffins till:-)

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: