Bye Bye Vecka 32.

Hej Hej.

Veckans bästa? Att Marcel lyckades ta sitt körkort i Västerås i måndags. Aldrig har jag sett min lilla son så sammanbiten och fokuserad som de timmarna vi var i Västerås. Så glad för din skull, Marre!!!

img_2730

Veckans godaste? Hallumiburgaren på Umami Monkey i Växjö med mor, far och dotter.

9q

Veckans sämsta? Utan tvekan att jag tappade min mobil i gatan utanför bilen när vi parkerade så skärmen fick sprickor. Det har aldrig hänt mig innan så det var surt som bara den….

Veckans Nej tack? Det får bli Ullared. Kul att varit där igen och sett vad det blivit av stället när det är över 25 år sedan jag var där sist. Nej tack för det är inte alls min grej att handla så. På tok för rörigt och mkt kaos för min smak.

img_2821img_2848

Veckans mysigaste? Måste bli Gränna och polkagristillverkningen.Toknöjda var vi över alla grisarna som vi köpte med oss hem.

8h8a

Veckans sötaste? Tjurkalvarna hemma hos mor och far. Inte visste jag att småtjurar kunde vara så söta.

9h9g

Veckans skönaste? Att kliva in i bastun på Hotellet i Jönköping med kläderna på och värma upp oss. Vi var faktiskt inte ensamma i bastun med kläderna på vilket man kanske skulle kunna tro eftersom det är lite smått tokigt. Men ack vad skönt det var inne i värmen.

img_2838img_2836

Veckans fredagsfika? Hotellfika från Clarion Cardinal i Växjö. Jisses vad gott det var att sjunka ner i fåtöljen på rummet med kaffe och gofika.

9p

Veckans överraskning? Hur vackert det var i Västerås nere vid Mälarens kant. Jag gick runt i området kring vattnet medan Marcel höll på med körkortsfixandet.

5d5e5g5c

Veckans roligaste? Marres körkort och Smålandsäventyret.

9b

Veckans fredagspresent? Små handcreme från Rituals. Älskar bara deras produkter så mycket!!!

img_2794

Veckans fredagsfokus? Middagen på Umami Monkey.

9r

Veckans till mig? Höstflox växten som funnits i släkten sedan mitten av 1800-talet. Nu hoppas vi bara att den tar sig här hemma också.

9c

Veckans titta på? Klasatorpet – Klasatorpet är ett omtyckt besöksmål i Vilhelm Mobergs utvandrarbygd. Mest känt som inspelningsplats för filmen Utvandrarna 1968, då torpet fick vara Karl-Oskar och Kristinas hem ”Korpamoen”.

9k9l9o

Veckans bilder?

9m
Från Klasatorpet.

5f

9e
Denna fina bilden har Tilda tagit – så himla fin bild.

 

 

7

14 thoughts on “Bye Bye Vecka 32.

Add yours

 1. Tjurkalvarna ser verkligen så söta ut. Det tänker man ju inte när man ser en fullvuxen tjur. Veckans bild på fönstret är verkligen så fint. Så roligt att du fick besöka dina föräldrar 🙂

 2. Hallumiburgare är så otroligt gott . Så mycket du hunnit med o veckan!
  Ullared är år sedan jag med var i och skulle vilja åka dit igen

  Så otroligt fina bilder du har tagit

 3. Så himmla härlig vecka du haft!
  Ännu ett grattis till din son och körkortet! Super härligt ju!!

  Gränna mumma såå sugen på och åka dit nu!

 4. Men gud vad gott med hallumiburgre. Älskar hallumi ! Ullared har jag aldrig åkt till . Men jag vill åka 😀 men inte när de är sommar eller innan jul haha .

 5. Vilka fantastiska bilder på tjurkalvarna! Och HURRA för körkortet. Hört om många som beger sig hit till Västerås för att köra upp 🖤

 6. Så härligt för din son att klara körkortet! Var själv så stolt när jag tog mitt, en obeskrivlig känsla. Vilken fin sista bild på kalven också. Så vackra djur!

 7. Kul att han klarade körkortet!! Åh jag som älskar Ullared hehe!
  Ska kika in dom handkrämerna, behöver en ny.

 8. men åh vilka söta kossor, ja må vara lite smått rädd för dom, men samtidigt tycker ja dom är så otroligt fina <3

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: