Ullared avklarat för denna gången.

Halloj.

Igår var jag och dottern på Sveriges mest berömda eller framför allt största varuhus. Senaste jag besökte Ullared var säkert över 25 år sedan och då sågade jag det ner vid fotknölarna minns jag. Sedan dess har jag inte haft en tanke ens att åka tillbaka men Tilda har varit nyfiken på vad det är för ställe. Flera av hennes vänner gillar och har besökt Ullared flera gånger. Så en av grejerna i samband med denna Smålandstrippen var att åka till Ullared. Sagt och gjort igår var vi där!!

img_2821img_2820img_2830

Ullared avklarat för denna gången.

För mig som är ovan är det svårt att säga om det var mycket folk eller inte men det var inga köer in men kaos så fort man kom innanför dörrarna. Jag kan inte räkna på mina fingrarna hur många gånger som jag blev på körd på hällarna av en kundvagn för så många var det. Människor rev och slet kastade sig inför mig om jag tittade på något för att snabbt roffa åt sig av det som fanns där. Jag hade en sak som jag sade innan att jag skulle köpa och det var en fönborste men det fanns såklart inte.

Några saker var säkert superbilligt men andra varor hade samma priser som i andra butiker. Klädavdelningen fanns det inte mycket som varken jag eller Tilda var intresserade av. Ett paket strumpor köpte jag för att vi hade lite för lite strumpor med oss i resväskorna.

På vagnparkeringen upp till restaurang avdelningen var det fullständig kaos. folk var halvt galna för de inte mindes var de ställt sina vagnar. Vilket var svårt för jag tror att många kanske placerar om lite som de själva tycker osv. I restaurangen höll jag på att få tokfnatt. Gap, skrik, en himla röra av yra höns som sprang runt och letade efter barn, bord och sällskap med sina matbricksvagnar. Vi hade turen att hitta ett bord långt ifrån smeten så vi fick vila våra öron en stund.

img_2825img_2829

Köpte jag ingenting?

Jo det gjorde jag faktiskt även om mitt kvitto säkert var ett av dagens kortaste. För jisses vad folk shoppar alltså. Tre kundvagnar som är fyllda långt över kanterna var inte ovanligt. Hur får de plats med allt? De måste ju nästan ha större bil än vad jag har för att få plats med allt tänker jag. I min del av vår påse fanns schampo, hårfärg, plåster, rollon, pennor, julklappsetiketter, en kokbok och strumporna och lite annat smått.

img_2848img_2850img_2851img_2849

Tänker jag åka dit snart igen?

Svaret på den frågan är blankt nej. Ullared är samma sak för mig som det var innan – fullständig kaos och en mycket skit. Fy kommer många tänka nu när jag säger mycket skit men det är min uppfattning. Jag trivs så mycket bättre att gå runt i lugn och ro och göra mina fynd. Givetvis är jag glad att jag åkte dit igen för att se om och hur Ullared är nu för tiden. Tilda var inte heller så förtjust. Hon hade nog förväntat sig något annat tror jag. Lovade att inte skriva ut vad Tilda tyckte här vilket jag lyssnar på såklart.

Vad tycker och tänker ni om Ullared som varit där?

bra

13 thoughts on “Ullared avklarat för denna gången.

Add yours

 1. Vad roligt att du hittade lite även fast de var kaos. Jag har ju mest åkt till Ullared innan jag fick Loui. Då åkte jag när det var lågsäsong. Då var det lila mycket folk som de är på Ikea en lönehelg. Nu skulle jag vilja åka dit igen för att köpa inredning, kläder och leksaker till Loui. För de vet jag är lite billigare där 🙂

 2. Jag älskar Ullared. Jag och familjen brukar åka tidigt för att slippa allt folk det är att rekommendera om du ska dit flera gånger. Åk så tidigt som möjligt var där kanske när dom öppnar då är det inte lika mycket folk och du slipper skrik i restaurangen. Älskar att gå där inne hittar alltid en massa som behövs

 3. Jag var på Ullared när jag var 14, minns att jag inte gillade det alls. Nu så är det samtal med vänner om att åka dit vilket isådanafall blir en helt annan sak! Mer av en girls trip typ!

 4. Åh va besviken jag blev haha, velat åka dit men verkligen hatar när de är så mycket folk och kaos så får nog överväga om de ens är värt de 😅

 5. Jag har aldrig varit till Ullared, jag känner inget jättestort behov av och åka dit känns som många gör det större än vad det är att handla där. 🙂

 6. Aldrig varit där både vill och inte vill ditt haha dock är ja smått skeptisk om ja verkligen skulle gilla det för jag hatar när folk är som galna i affärer vilket lite känns som att ullared skulle göra mig galen och ja skulle vilja ut igen så fort ja kom in typ haha 😂😂

 7. Det är över tio år sedan som jag var på Ullared och då minns jag det inte som du beskriver i inlägget. Men det beror kanske när man åker dit med. Jag vill faktiskt åka dit igen men får inte med mig mannen. Förstår dock att du inte vill det igen när det var sådant kaos. Hade nog inte heller pallat det.

 8. Vi är inte heller några ullaredfans. Går dit om vi är i krokarna typ, men då åker vi dit tidigt innan folket ramlar in och 2 timmar senare är vi ute igen. När barnen var små så var det värt det med kläder osv, men inte nu längre då de växt och kläderna inte är lika billiga längre.
  Bäst är nog panduro och munkarna utanför 😂😂

 9. Åh har inte varit där på några år . Köpte mycket kläder till barnen när de va små
  En overall här hemma 7-800 så en där för 200 fick ju dubbla sett då
  Till mej har inte heller hittat nåt
  Som dej till hemmet o inredning men skoj o va där om det inte är för skrik personerna håller med

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: