LMK insamling till ”Min stora dag”.

Hej.

Ger idag tips om att nytt på söndagar i Länka med Kärlek är att vi gemensamt försöker samla in 100kr till olika organisationer som ligger oss varmt om hjärtat. Denna söndagen samlar vi in till Min stora dag.

söndag1

” Min Stora Dag uppfyller önskningar och skapar viktiga pauser för barn och unga med allvarliga sjukdomar och diagnoser. Varje år får nära 5000 barn som kämpar vara med om en Stor Dag som ger extra kraft och glädje i en tuff vardag. Min Stora Dags vision är att alla barn och unga i Sverige med allvarliga sjukdomar och diagnoser ska få en Stor Dag ”.

Här finner ni länken till Länka med Kärleks insamling.

Vill ni skänka en slant och inte är medlem i Länka med Kärlek går det såklart hur bra som helst. Bara gå in på länken till dem. Är ni däremot medlem i LMK och vill bidra gör gärna det i Länka med Kärleks egna insamling denna söndagen.

Ha en toppen söndag.

♥ Puss ♥

 

12 thoughts on “LMK insamling till ”Min stora dag”.

Add yours

  1. Så fint initiativ. Jag jobbar med Min stora dag på jobbet och det är så underbart att få se barnens lycka när de får göra roliga saker ❤

  2. Så fint av dig! Sänker alltid till cancer fonden ❤️💙 jag hoppas det blir lite till inslaminligen som du skriver om! Du verkar ha ett stort hjärta! 😍😍

  3. Det här är ett superbra initiativ. Jag har skänkt och tror att det blev rätt via lmk:s länk. Tycker att ni i admin ör fantastiska ❤️❤️❤️

  4. Superfint initiativ verkligen 😍 ska försöka bidra så ofta jag kan på söndagar då plånboken räcker till ❤

  5. Åh det var ett riktigt bra och fint initiativ av er! Har tyvärr inte råd att skäna just nu men jag hoppas ni får in mycket

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: