På jakt efter en bra damcykel.

” Inlägget är i samarbete med Onlinecykel.se ”

Hej Hej.

Är ni som jag en person som tycker om att shoppa på nätet? Jag brukar mest handla små eller mindre saker när jag klickar hem från nätet. Nu är det nära att jag kommer shoppa en cykel till dottern från Onlinecykel.se vilket kommer bli en större paket.

På jakt efter en bra cykel.

Vi har egentligen varit i behov av att köpa en ny cykel till Tilda som både vuxit ur och sålt sin gamla. Vilket inneburit att hon använder min gamla men ack så bra och faktiskt fina gamla cykel. Problemet är bara just nu att vi inte kunnat åkt iväg på de cykelturer tillsammans som vi brukar göra annars om somrarna. Så visst har cykelklockan ringt för länge sedan att vi borde köpa en ny cykel till dottern.

Hittade likvärdig cykel på nätet.

I våras var vi i cykelaffär och tittade på vilket typ av cykel som skulle vara aktuell för Tilda. Valet hamnade på en tre växlad damcykel med fotbroms och cykelkorg. Helt enkelt en klassisk damcykel som kan hänga med i många år framöver. När vi idag letade efter butiker som skulle ha sådana cyklar hittade vi till Onlinecykel.se. Onlinecykel har idag ett av Sveriges största sortiment av cyklar från kända varumärken på nätet. De har även flera egna varumärken som de tillverkar i fabriker runt om i världen så som Sandnäs, Futurebikes och Saveno cyklar.

Valet föll på Sandnäs Fårö.

SANDNÄS Fårö i 28 tum vilket passar för tjejer och kvinnor som är mellan 160-185cm långa. Cykeln är en klassisk damcykel 3 växlad med fotbroms.Det som lockade mig mest med att köpa cykel från Onlinecykel.se är att de själva tagit fram märken av bra kvalitet och välutrustade eftersom de både kan och känner till vad en bra cykel behöver för att framföras säkert. Denna cykel har Aluminium ram vilket är lättare och kan ej rosta som en stål ram kan göra. I priset ingår även både cykelkorg fram, ljus både fram och bak samt ett godkänt lås. Hur bra som helst måste jag säga…

116545-1116545-2

Monteringshjälp och leverans.

Onlinecykel.se använder sig av DHL som frakt leverantör hem till er dörr med sms avisering innan och ni kan följa leveransen. Så smidigt att få hem cykel direkt till sin dörr. Cykeln levereras oftas utan framhjulet monterat och ibland även framskärm,styret måste monteras,och pedal monteras och även ev framkorg. På Onlinecykel finns tydliga monteringsvideos där man enkelt kan följa instruktionerna genom monteringen. Skulle man trots den inte klara av att montera cykel får man be en snäll vän om hjälp och bjuda på fika som tack för hjälpen.

logo_online

Kram Kram

 

” Inlägget är i samarbete med Onlinecykel.se ”

12 thoughts on “På jakt efter en bra damcykel.

Add yours

  1. Superbra tips ju! Vår cykel är försvunnen & tänkte länge på att köpa ny så ska lägga de på minnet 🤗

    1. Det är så härligt att åka iväg på cykelturer tillsammans ❤ Ska köpa ny cykel till dottern nästa år och då ska jag absolut kolla in denna sida 😀

  2. Tycker det är så smidigt att köpa online 🙈 Låter som ni fick tag i en bra en med, både utseendemässigt och praktiskt. Skulle också behöva en ny.

  3. Jag älskar att shoppa på nätet! Men beror på vad , kläder oh smink i butik endel på internet men allt annat köper jag på internet!
    Bra tips om cykeln behöver verkligen än!

  4. Cyklade väldigt mycket förut när jag bodde i stan och även senare med barnen i cykelkärra…. sen tog jag körkort och började jobba 5,5 mil bort…😀. Men vill gärna ha en ny cykel så ska absolut gå in och kolla på onlinecykel.se

  5. Den var fin ju, man kan handla allt på nätet idag. Fast jag gillar nog hellre att ha den direkt när jag köper, alltså handla i butik 🙃

  6. Åh, tack för tipset! Skulle verkligen behöva köpa en ny cykel jag med då jag haft min sedan jag gick i lågstadiet och den egentligen är alldeles för liten för mig, haha! Skulle dock vilja ha en elcykel för att kunna cykla till skolan som ligger dryga milen hemifrån utan att komma fram genomsvettig men vi får se 😉

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: