Redovisar mina Fredags F F F.

Hej på er alla.

Innan jag säger något om Ullared så kommer inlägget om mina fredags F F F.

Fredagspresent – Jag bara älskar Rituals som så många andra också gör. Tilda och jag gick all in i butiken igår. Min fredagspresent fick bli dessa fyra olika mini handcreme vilka jag köpte innan men det gör ingenting när jag vet att de är lika bra alla fyra.

img_2794

Fredagsfokus – Veckans fokus var att äta middag med mor, far och Tilda på Umami Monkey. Tveklöst de hippaste burgarna söder om Nordpolen säger stället själva. Måste hålla med om att trendigt värre var stället med flera annorlunda och annorlunda smaker. Fullsatt och bra fredagsfeeling – kan tänka mig att många Växjöbor hänger på Umami Monkey på kvällar och helger. Jag kommer garanterat tillbaka nästa gång jag kommer till Växjö. Att lägga fokus på en mysstund med dotter, far och mor var precis det fokus som jag behövde.

9q9r9w

Fredagsfika – Hotellfika var precis det som jag behövde. I Växjö bodde vi på Clarion Cardinal vilket var så trevligt. Supermysig och trevlig personal, lugnt och skönt. Super stort rum som vi skulle kunnat övat buggskola eller kört yogapass i utan att stöta emot något. Vi tog med en tallrik gofika upp på rummet och bara slappade innan det var dags att gå ut och käka.

9p

kram_pa_er_58f7da332a6b22b61d320113

♥ ♥ ♥

 

 

10 thoughts on “Redovisar mina Fredags F F F.

Add yours

  1. Nej nu blir jag ännu mera hungrig när jag ser denna goda måltid ni var på. 🙂 Vad mysigt att gå umgås allihopa låter som en riktigt bra start på helgen 🙂

  2. Åh jag håller så med dig, Rituals produkter är så otroligt bra! Älskar deras showergel (och allt annat haha) De där fikat såg ju farligt gott ut 🤗

  3. Dom där hand krämarna har ja aldrig testat faktisk kanske får bli ändring på det 😍

  4. Jag älskar rituals. Bästa jag testat och helt ok i pris. Sen älskar jag dina fredags FFF. Så galet bra.. Har tänkt flera gånger att ta efter dig, men har inte blivit av ännu

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: