Tullhuset Living Västerås.

Halloj.

Jag har aldrig sovit i en garderob.

Det är faktiskt sant att jag aldrig sovit i en garderob. Däremot har ena sonen gjort det en gång bara för att han ville ha en mysig koja. Nu är hans garderob ganska stor men efter en stund bytte han till sängen i alla fall.

Jag har aldrig är i samarbete med Länka med Kärlek

jagharaldrig12

Tullhuset Living Västerås.

När jag var med Marre i Västerås i måndags hade jag en del egentid då jag gick runt och fotade men även hittade jag en helt underbar butik nere vid Mälarens kant. I butiken blandades fina märken av både inredning och kläder med vackra ting. Som ett litet paradis för mig som gick varv på varv utan någon stress alls. Underbart med andra ord.

img_2715

Save your bag  – var nytt och spännande.

Jag hittade de mest underbara färgglada väskorna från det Italienska märket Save your Bag. Måste erkänna att det var verkligen kärlek vid första ögonkastet. Märket etablerades i Bergamo för bara fem år sedan, men har redan hunnit erövra världen. Måste även  berätta att varje väska är till 100% tillverkad för hand i Italien med själ och känsla i ett tåligt lycra material. Väskorna väger nästan ingenting samt att de tål precis lika mycket packning som läder väskor. Save your bag har en tidlös och chic design som jag verkligen faller för. Väskorna är sydda i Poly Fabric med Lycra. Jag erkänner att jag blev lite kär i dem och har googlat flera gånger efter dem sedan vi kom hem från Västerås.

img_2725img_2718img_2719

Fin fina kort som föll mig i smaken.

Att jag även är svag för både fina små kort och presentpapper kanske ni redan känner till. Vid kassan hos Tullhuset Living fanns dessa fina småkort från Karin Disajn.

img_2721img_2722

Ha nu en toppen torsdag.

♥ Puss & Kram ♥

 

 

 

 

25 thoughts on “Tullhuset Living Västerås.

Add yours

 1. Åååh, detta såg verkligen ut som en butik som hade passat mig och Yola. Både vi två gillar inredning och kläder! ☺️ Vilka fina väskor! 😍

  1. Jag förstår att du fastade för väskorna,dom var ju jätte fina.Kan tänka mig att dom kostar en hel del.Skönt att höra att man inte är ensam om att ha sovit i en garderob

 2. Vilken mysigt inredningsbutik som du hittade i Västerås. Dom väskorna ser så fina ut, jag förstår verkligen att du blev kär i väskorna. Hoppas att du kan köpa dig en sån väska i fredagspresent 🙂

 3. Har sovit i garderob! Hade en jätte stor , så hade ett myshörna där inne med säng osv! Jätte mysigt!
  Men vilka snygga väskor!! Måste köpa mig en ny 😘😘

 4. Vilken mysig butik och väskorna var verkligen fina.
  Föredrar i och för sig svarta väskor men blev ändå lite sugen på den rosa, jag som älskar rosa 🙂
  Rolig idé på utmaning i LMK, ska fnula lite på vad jag ska hitta på 😉

 5. Åh, vilka underbara väskor! Försöker mig på att våga använda lite mer färg och eftersom favoriten är rosa så vore ju den väskan perfekt 🙂 Så himla skönt att kunna gå omkring utan att känna stress, det är en utav de bättre känslorna i livet. Ha en fantastisk dag! Kram

 6. Vilken härlig butik och vilka väskor rena lyckopillret! Blir så glad över alla fina färger….
  Sov ofta i garderoben som jag hade gjort till min mys hörna med massa kuddar, tidningar och ficklampa…

 7. Men jösses vilka söta väskor, den rosa blev jag lite förälskad i tror ja 😍❤️

 8. Hehe vi och våra garderober, våra barn verkar ha trivs bättre än vi där =D. Samt förstår att du trivdes att gå där sååå underbart

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: