Smålands äventyret börjar imorgon.

Hej Hej.

Som sagt imorgon börjar Smålands äventyret för Tilda och mig. Måste erkänna att det inte är det lättaste att få med sig något av barnen ner till Småland. De tycker lite som sin mamma att tiden står helt stilla där nere och det inte finns något att göra. Denna gången mutade jag dottern med att åka till Ullared i samma sväng.

Jag fattar det knappt själv att jag som nu måste jag ju skriva tidigare avskytt Ullared och sådana butiker men men jag kanske ändrar mig på lördag vem vet. Huvudsaken att T får se vad det är och varit där. Vi kommer stanna i Gränna på väg ner imorgon och köpa med polkagrisar hem. Färska nygjorda polkagrisar är något speciellt.

Annars så ska vi hänga med mina föräldrar, bror och Viggo mina föräldrars vovve. Jag hoppas på att det finns några kossor eller hästar på ängarna runt omkring deras hus. Syster som varit nere sa att det inte var några på bete när hon var nere. Jag hoppas på bättre tur. Sedan hoppas jag såklart att mamma bjuder på hennes goda våfflor för det finns ingen som gör mjuka våfflor så goda som hon gör.

7a
Visst är de allt lite söta korna!

7b7c7d

Dags att packa vidare så vi kommer iväg tidigt imorgon.

kram_pa_er_58f7da332a6b22b61d320113

♥ ♥ ♥

8 thoughts on “Smålands äventyret börjar imorgon.

Add yours

    1. Låter verkligen så mysigt med resan & jag håller tummarna för att ni får se lite kor 🤗 Ska bli kul att se hur du ställer dig till Ullared också, har inte varit där men nyfiken på att kanske åka dit 🤔

  1. Jag hade lätt gått med på att åka ner till småland om jag hade fått åka till Gränna och få se och fått med mig nygräddade polkagrisar 😉 Hoppas packningen går bra 🙂

  2. NEJ Va skoj välkomna ner hitåt . ja bor ju i huskvarna . 🙂
    fotboll skor som passar bra. passar = de skjuter ha ha inte många som fattade min historia . passar bra på foten passar bra o skjuta hi hi ja tråkig ja vet :

  3. Fina fina tonåringar, att det ska behöva mutas hela tiden! Hade du frågat mig om jag ville följa med till Småland hade jag ju blivit överlycklig.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: