Tatueringskonsultation – Lunch och Lush.

Tja Tja.

Jag har verkligen inte alla hästar hemma i skallen just nu. Alltså hur kan man bara glömma bort och dessutom inte skriva in tiden fast man har den på mail i sin kalender. Idag var jag så nära som det bara går att missa min tid för konsultationen av min nya tatuering. Det hade ju känts lagom surt om den skulle brunnit inne måste jag bara säga. Hur som helst nu är den bokad och vilken är bestämt. Jag tycker att det känns bra och blir en som jag kan stå för i all framtid. De henna lika som jag tidigare var inne på tycker jag fortfarande mycket om men är de jag innerst inne. Nja så var det nog inte..I slutet av september är det dags. Gissa om jag är taggad och längtar nu när allt är bokat?

img_2742
Mer liggande så den blir rak och på högra benet utsida av vaden blir den på.

Godaste salladen på bra länge.

Efter konsultationen promenerade jag Hantverkargatan ner mot city och smet in på Cafélini Sisters. De är ett nyöppnat café  vid Rådhuset station på Kungsholmen som serverar både frukost, lunch, fika, Italiensk gelato och mycket mer. Caféet drivs att två systrar som brinner för hög kvalité och bra service! Brygg kaffe från Molinari som har så himla gott kaffe. Alltså min sallad med quinoa var magisk och då menar jag verkligen magisk. Salladen gjordes på plats efter att jag beställt. Inredningen är charmig och familjär. Lilla nackdelen var att det var relativt litet och ont om sittplatser vilket jag kan garantera gör att de missar många kunder för det stället pratas det om på stan. Får man inte plats kan man såklart ta med sig maten man köper. De fixar även catering om någon vill ställa till med party.

img_2746img_2744img_2745

Lush i mitt hjärta.

Badbombens mecka är vad Lush är i mina ögon. Jag fylls av ett lyckorus från öronen ända ner till tårna när jag kliver innanför dörren till deras butiker. Det går inte för mig att bara gå förbi någon av deras butiker – jag bara måste in och dofta och drömma mig bort. Jag fick veta idag att man kan ha kalas på Lush?  De har olika typer av party-packs som de mer än gärna skräddarsyr efter dina önskemål! Tänk om jag skulle ha ett kalas hos LUSH? Det skulle ju vara sjukt roligt. Jisses vad många tankar och ideér som jag fick nu…vad ska jag göra med alla idéer som snurrar runt i skallen på mig? Idéspruta kallas jag nog inte för ingenting…. Självklart så köpte jag med mig varsin bomb till Tilda och mig som också är en Lushtjej.

”Uppfinnare av badbomben och andra innovativa skönhetsprodukter. Vegetariska och veganska skönhetsprodukter 100% fria från djurtester, tillverkade för hand av glada människor.”

img_2747img_2748img_2764

Klokaste orden idag.

Granne med Tatuerarstudion låg en Vintage butik som hade semesterstängt. I skyltfönstret fanns dagens klokaste ord.

img_2740

kram_pa_er_58f7da332a6b22b61d320113

♥ ♥ ♥

20 thoughts on “Tatueringskonsultation – Lunch och Lush.

Add yours

 1. Åååh nu fick jag någon form av abstinens.. Två år sen jag tatuerade mig sist och jag brukar göra det vartannat år ungefär. Kommit lite saker I mellan 🙂

 2. nämen åh denna tatuering kommer ju passa dig perfekt ju, du som är så bra med växter 💕

 3. Vilken tur att du kom på mötet i sista stund. Tatueringen är jättefin och tror den kommer bli super på dig i September. Salladen såg ju allt riktigt god ut 🙂

 4. Kul med ny tatuering, kommer bli super.
  Låter som en härlig resten av dagen, tycker nästan de är charmen med sådana ställen. Små och inte sådär öppna som många är.
  Lush är ingen favorit här men vet många som älskar de, hade ingen aning om kalasen.

 5. Ohh vad kul att du ska göra en till tatoo och jag har varit sugen också tycker det blir snyggare, det görs snyggare numera på ngt vis oh så gott allt ser ut

 6. Tror den tatueringen kommer bli himla snygg på dig!
  Åh den där salladen såg riktigt god ut! Nu blev jag hungrig haha

 7. Vilken fin tatuering som du ska göra. Det kommer bli så fint ju 🙂 så häftigt att man kan ha kalas på lush! Det skulle jag vilja ha. Salladen ser verkligen god ut

 8. Tatueringen kommer va jättefin på dig. Så segt med väntan bara. Brukar ha väldigt långa väntetider dom där tyvärr.

 9. Vilken tur att du inte missade tiden, den kommer bli jättefin ju 😀
  Woow vilket ställe, alla godsaker och de du beställde – mmmm så gott allt ser ut att vara

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: