Hitta rätt i Dejtingdjungeln.

” Inlägget är i samarbete med Dejtingplatsen.se ”

Hej.

Visste ni att var fjärde relation börjar på nätet? Att dejta på nätet har blivit enormt  populärt. Den som söker evig kärlek bör leta på nätet. Par som träffats online har nämligen både lyckligare och längre äktenskap, visar en ny undersökning från universitetet i Chicago. Förr var dejtingen genom nätet omtalad och diskuterades. Många såg ner på nätdejtingen men i dagens läge finns säkert mer än hälften av alla singlar med på någon av alla de dejtingsidor som finns. Även om man inte själv är singel är det roligt att sitta med vännen när hon svajpar höger och vänster bland alla de möjliga potentiella kandidater som kommer upp på skärmen.

Hitta rätt i Dejtingdjungeln.

Det kan vara svårt att hitta den dejtingsida som passar just dig allra bäst. För det finns hur många olika sidor som helst. Nu finns det en lösning som gör att man enkelt kan hitta till den sidan som passar just dig allra bäst. Dejtingplatsen.se har sammanställt alla dejtingsidor och gör en beskrivning om dem och vilka de riktar sig mot. Genom att gå in hos Dejtingplatsen blir det enklare att hitta rätt personer att dejta på nätet redan från början. Lätt som en plätt!

dejting

Första dejten – Så får du den bra.

Hur gör man eller hur gör man inte för att första dejten ska bli toppen? Självklart handlar det mycket om vem eller vilka man själv är och den känsla som man fått av personen man ska dejta när man ska välja aktivitet. Många saker kan såklart gå fel på första dejten men med lite is i magen och en positiv inställning har man kommit halvvägs till en lyckad dejt.

forsta-dejten

 • Gör ett bra första intryck – redan innan ni ses! … Var trevlig, nyfiken, lyhörd och glad i era konversationer redan innan ni bestämt att det ska bli en dejt.
 • Håll det enkelt! … Gör inte för avancerade saker. Ni båda ska känna er bekväma. En höjdrädd person kommer inte göra ett bra intryck uppe i höghöjdsbanan på första dejten till exempel. Gör det enkelt och kort!
 • Visa intresse snarare än att själv vara intressant! … Prata för allt i världen inte sönder din dejt med hur bra, duktig och framgångsrik du är. Vänd på kakan och låt din dejt få berätta om hur fantastisk  hen är istället.
 • Skratta! …Dejter där det skrattas mycket och stämningen är avslappnad känns mycket bättre och lättare.
 • Våga visa dig sårbar på rätt sätt! … Tabu att prata om hur illa ditt ex gjorde dig, att du vantrivs på jobbet, dina barn räcker att nämnas vid namn och ålder. Visa att du bryr dig om andra på ett sunt sätt.
 • Rör din dejt – men subtilt! …Tafsa absolut inte men råka bara snudda vid hen någon gång.
 • Spela inte svår! Även om du redan tidigt under dejten känner att detta var inte det jag förväntat mig spela in te svår eller dryg bara för det. Var trevlig, glad och skratta men avsluta dejten efter första aktiviteten.
 • Håll det nyktert.  Tror du att tål sex glas, drick bara tre. Snacket flyter på bättre med alkohol, men skenet kan bedra när ruset är borta. Tänk om den trevliga personen du hade dejt med i nyktert tillstånd är tyst  och en helt annan person.
 • Klä dig rätt. Ha på dig kläder du känner dig bekväm i.Inte alls roligt att komma i supertajta byxor som man knappt kan sitta ner i utan att behöva knäppa upp.

25g

 

” Inlägget är i samarbete med Dejtingplatsen.se ”

 

 

6 thoughts on “Hitta rätt i Dejtingdjungeln.

Add yours

 1. Det är verkligen en djungel och svårt att hitta någon när man nätdejtar. Både med att hitta en seriös portal och att hitta någon. Men vilket toppen tips ovan! ☺️🙏🌷

 2. håller med helt så många som träffas genom näter idag, och vilka bra tips du ger till en första dejt håller verkligen med om dom speceillt tipset om att få den andra att öppna upp sig itsället för att prata själv, det är verkligen en bra taktik jag själv brukar använda mycket i all form av kontakt med människor ❤

 3. Riktigt bra tips!
  Jag var på dubbeldejt igår och ska på en dubbeldejt på lördag; jag kom med förslaget att vi skulle laga mat tillsammans och kolla på film, men det blir de inte utan vi ska tydligen dricka :/

 4. Jag träffa min sambo på nätet för 10 år sen. Trodde inte först att jag skulle hitta nån via nätet, men chansade och hitta rätt 🙂

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: