William blir 20 idag!!!

Hej.

Idag är det ingen vanlig dag för det är Willes födelsedag. Min, vår lilla Puffen blir eller har faktiskt blivit 20 år idag redan då du föddes 07:04. Kan någon stoppa tiden så jag kan ta in att du min förstfödda son blivit 20 år gammal idag. Jag vet inte hur många gånger som människor i tunnelbanan eller andra offentliga platser kommenterat eller frågat vem jag pratade med när vi var ute på alla vår upptåg när du var liten. Wille knappt 1,5 år och pratade  du högt och brett om allt du såg runt omkring dig. Det är inte många barn som kan prata så bra när de är så små. Du pratade som en fyraåring redan när du var 18 månader vilket många i omgivningen inte kunde förstå. Inte jag heller för den delen.

1hh

3b

Det är inte ofta som du blivit sur eller riktigt förbannad men minns de två tillfällena klart och tydligt. Ena gången när vi skulle åka tunnelbana hem från Slussen och du minsann strax över året skulle gå själv och köra vagnen i rusningstrafiken. Jag försökte och tänkte att du kunde få låna min mobil eftersom du redan då var tokig i både fordon och elektronik om du bara satt själv i vagnen. När du snabbt som blixten ställer dig halvt upp i vagnen med min mobil i handen och skriker  – Nej nu blir jag arg!! För att sekunden där efter kasta ner min telefon på spåret. Då sa jag Grrrr!! till dig på riktigt. Allt gick så snabbt och helt plötsligt hoppade en kille ner och tog upp den och gav den tillbaka till MIG. Hua själv hade jag aldrig tänkt tanken att ens kliva ner i rusningstrafiken när tågen kommer så snabbt. Då var jag lite arg på dig några sekunder.

Andra gången var på Öppna förskolan i Gröndal där vi var stammis vi i vår mammagrupp. En kvinna hade också en son som var kanske 6 – 7 månader yngre än dig  var alltid så överväldigad över att du var så klok och pratade så otroligt bra. En dag sa hon till dig. – William vet du att bebisen också heter William precis som du. Då du med bestämda ord svarar att du minsann heter Willman för det var så du kallade dig tills du blev två. Konstigt egentligen att du hade ditt eget namn i påhittat namn när du pratade som du gjorde. Varpå mamman återigen säger till dig att William du heter ju inte Willman utan William. I en hundradels sekund blixtrar det till i dina gröna ögon och du med armarna i sidorna som en liten gubbe spänner ögonen i Kicki som hon hette och bara skriker ut

– Hör du inte vad jag säger? Willman heter jag inte William. Nu blir jag super arg på dig!

William den mest omtänksamma person som jag känner, han är min son. Han som alltid ställer upp för andra i vått och torrt. Han som kan fixa eller lösa det mesta. När jag såg ditt lilla ansikte för allra första gången fylldes jag av en sådan gränslös och villkorslös kärlek till dig, finns inga ord  som kan beskriva och inga bilder berätta den känslan. Min fina lilla pojke så snäll, mån om alla andra, så bestämd och envis till tusen. William som aldrig skulle göra en fluga för när. Jag är så tacksam att jag fick bli din mamma.
Jag älskar dig så mycket, att tårarna rinner för min kind när jag skriver dessa ord. Jag visste på en gång att du skulle bli något extra, för din själ är så ren och vacker.

William – En sak ska du veta att jag alltid kommer finnas vid din sida dag ut och dag in i alla dagar tills tidens ände. Jag kommer alltid stå upp för dig för du är min son min William. Jag kommer alltid vaka över dig och finnas vid din sida.

William jag älskar dig mer än livet, till månen och tillbaka om och om igen.

♥ ♥ ♥

 

 

13 thoughts on “William blir 20 idag!!!

Add yours

  1. Wow, det är stort när barnet fyller 20!! Och säkerligen otroligt svårt att ta in, tiden går ju så oerhört fort!! Grattis till att ha varit mamma i 20 år <3

  2. Ett stort grattis på födelsedagen till din son! Vilket fint inlägg du skrivit. Roligt att få veta mer om hur din son var som liten. Häftigt att han var så bra på att prata så tidigt!

  3. Blir så himla tårögd av den här fina texten till din son. Grattis på hans dag. Längtar till jag får skriva såhär fina saker till min son ❤️

  4. Grattis till William det är stort och fylla 20 hoppas han fick en toppen dag, kul att få veta lite om hur han var som barn 🙂

  5. Oj vad lika ni är du och han och hehe vilken charmör han är, tur att det gick bra och du fick din mobil den ggn

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: