Jag vill gå på fest i vackra klänningar.

” Inlägget är i samarbete med Ramona Design ”

Ramona-Design-logo

Hej.

Vet ni vad? I mig bor det en liten prinsessa och har alltid gjort. Redan som liten var jag fascinerad av vackra klänningar. När det var dags för mig att välja brudklänning hade jag och en vän redan provat klänningar i bröllopsbutiker år innan det var dags på riktigt. Första tiden i Stockholm var jag tillsammans med en pojkvän där det ofta var fester med vackra klänningar. Det ända som jag egentligen minns från den tiden är alla vackra klänningar som jag hade på mig och provade ut med omsorg.

Jag vill gå på fest i vackra klänningar snart….

Först när Tilda slutar 9:an och det blir dags avslutningsbalen är det egentligen dags att leta festklänning. Men det är ju så länge till dess och så får ju jag förhoppningsvis bara vara smakråd . Så om det är någon som kan tänka sig att fixa en fest med vackra klänningar i en härlig miljö kommer jag mer än gärna.

vintagedream-1024x680

Jag redan hittat tre helt underbara festklänningar hos Ramona Design som jag skulle använda på de närmsta festerna om det nu kommer några inbjudningar såklart. Ramona har sedan 1978 designat brud, bal och cocktailklänningar vilka hon sålt i butiken i Göteborg. Idag samarbetar hon med världens ledande designers inom fest- och bröllopsbranschen. Hos Ramona Design kan man boka tid för rådgivning och utprovning.

Stora kjolar och lyx ska det vara.

Festklänningarnas mode går precis som allt mode i vågor och trender. En dag ska kjolarna vara stora och andra är det rakt och smalt som gäller. Om jag blev bjuden eller kanske rent av ställer till med fest själv är det stora kjolar som gäller. Favoriten av dessa är den mörkblå. Helst av allt hade jag valt den mörkblå i knall rött. Wao vad jag hade känt mig nöjd om jag fick göra entré i den blåsan.

ramona1

Bor det en prinsessa i er också?

Om ni är i behov av festklänning eller bröllopsklänningar är det mitt tips att kika in hos Ramona design för att kanske hitta er klänning eller bara tips och inspiration.

kram_pa_er_58f7da332a6b22b61d320113

♥ ♥ ♥

 

” Inlägget är i samarbete med Ramona Design ”

 

4 thoughts on “Jag vill gå på fest i vackra klänningar.

Add yours

  1. Åååh, det är en utav mina stora drömmar att få ha på mig en stor klänning. Bal eller bröllop! Att få ha på sig något sådant vackert! 😍🤭♥️

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: