Jodå jag fick till mina F F F idag

Hej härliga fredag.

Är det fler än jag som inte har koll på veckodagarna längre? Jag är helt lost måste jag säga men en sak vet jag att det varit fredag eller fortfarande är idag. Har ni hittat på något mysigt idag?

Sommar, sommar, sommar! Jodå idag har vi minsann haft sommarfeeling igen. Jaghar ännu sommar och lediga dagar och lever verkligen  semesterliv fortfarande. Nästa veckan åker Tilda och jag på en tur ner till Småland. Men men det fina vädret är tillbaka idag i alla fall, vilket jag tackar för!

Jodå jag fick till mina F F F idag också även om det inte var så glamorösa.

Fredagsfika – De som spar de har. Fredagsfikat fick bli en bit tårta av den bit som var kvar. Vissa dagar är en fika hemma det allra bästa som finns – idag var en sådan dag.

img_2690

Fredagsfokus – I hängmattan med lurar i öronen och en bok från Storytel i lurarna. Åh vad jag älskar hängmattan även om jag surar till när tvestjärtarna ligger och latar sig där jag ska ligga.

img_2693

Fredagspresent – Det var så svårt att komma på vad jag skulle få i present denna dagen. Extra svårt när jag inte varit någonstans förutom på ICA och handlat. Till slut blev det lite choklad vilket alltid funkar för mig.

img_2694-1

Puss & Kram

 

 

13 thoughts on “Jodå jag fick till mina F F F idag

Add yours

  1. Dina fredagsinlägg är ju verkligen så härliga! Va kul med en tripp till Småland för dig och Tilda nästa vecka, hoppas ni får de superbra 🤗 Är också vilsen i dagarna förresten 😅

  2. Jag jobbar typ hela tid så än så länge har jag koll hehe! Tycker princess är så underskattat, sjukt gott ju!

  3. Alltså, dina FFF är så fantastiska. Borde ta efter dom lite jag med, för det piggar upp mig iaf att läsa om dina.

  4. Jag har inte heller koll på dagarna, känns som att min semester var för kort för jag ska tillbaka till jobbet på måndag. Trodde att det var långt kvar men de var det ju inte alls. Vilka bra FFF du fick i går. Chokladen ser så god ut 😍

  5. Lite fräckt av tvestjärtarna att ta din plats… antar att de inte ens betalat hyra😂😂. Skönt du kan njuta ändå… och choklad, ja det fungerar i alla väder. Ha en fortsatt bra dag❤️

  6. En hängmatta har jag alltid önskat mig. Lite jävligt att komma i den men när man väl ligger där så är det så skönt.
    Och chokladen…jag älskar choklad och den där sorten är riktigt god. Härlig fredag <3

  7. Den där chokladen ser väldigt god ut!! Så skönt med en hängmatta. Hade jag haft en, så hade jag säkert legat där jämt.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: