Wille blev överraskad av polarna.

Halloj.

Jag önskar att ni alla skulle kunnat se Williams min när polarna överraskade honom här hemma ikväll. Wille är inte den som tappar masken men är det något han gjorde så var det att tappa masken ikväll. Vi var ute och övningskörde med Marre på kvällen när ena vännen ringde och behövde låna några verktyg för att fixa något på en av hans bilar. Väl hemma igen från körstunden smet Wille iväg bort till vännen som bor i samma område. Strax därefter ringer det på dörren och kompisgänget förutom han som skulle låna verktyg stod utanför dörren och berättade att de skulle gömma sig på baksidan osv.

Wille blev överraskad av polarna.

När gänget sprungit fram till Wille och William kom de andra springandes fram från baksidan. Vår Wille hade ingen som helst aning om att kompisarna skulle överraska honom vilket var så roligt för honom.

1ff

Gänget hade lurat honom med snack om klockor vilket vår Wille är lite galen i och älskar. I paketen som kom fram efter flera lådor och många rullar gaffatejp var helt amazing måste jag säga. Kompisarna hade gått samman och köpt den klockan som Wille drömt om länge. Alltså nu snackar vi om en riktigt fin klocka. Jag som stod bredvid blev helt mållös när klockan kom fram vilket William också blev. Jisses vilket fin present Willes vänner hade köpt till honom. Wao måste jag verkligen säga för det finns liksom inte några andra ord än Wao.

1gg

Tack alla Willes fina vänner som överraskade honom så mycket och med finaste presenten. Denna dagen kommer vår William aldrig glömma kan jag lova. Hur ska vi kunna toppa den presenten kan man ju undra?

1hh
Så fastnade han äntligen på bild vår Wille.

7

 

17 thoughts on “Wille blev överraskad av polarna.

Add yours

  1. Vilken roligt överraskning för eran Wille! Vilken dröm present som han fick av sina fina vänner. Kan tänka mig att han tappade masken när dom hoppade fram. Ni lyckas säkert att toppa med era presenter 🙂

  2. Men så härligt!! Underbara vänner. Kul att han fick klockan, så himla fin.

  3. Vilka fina vänner, de ska vara rädda om varandra för sådana människor växer inte på träd ❤❤ klockan var jättefin ❤
    Jättefint kort på dem ❤

  4. Wao ja! Riktigt fint av vännerna att överraska honom och framförallt köpa den fina klockan. Skönt att se ens barn har så fina vänner 🙂

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: