Nu har vi bara ett barn i familjen.

Halloj.

Det är faktiskt sant att i mitt hus bor det bara ett barn nu för tiden. Hur knasigt låter inte det liksom? Våra små pojkar vart tog de vägen? Lugna Wille och vilda Marre försvann ju inte men helt plötsligt växte de upp och blev vuxna. Men en sak kan jag lova er alla som har barn. Att barnen kommer alltid vara små på ett sätt eller alltid vara ens små barn även när de blir kloka självständiga vuxna. Det är nog bara så att som förälder har man delvis svårt att inse eller förstå att en dag när man som minst anar det är de vuxna. När man blir förälder är det som man går in i ett vaccum och tiden stannar liksom till. Att barnen blir äldre hänger man liksom med på men när det blir myndiga, tar körkort och kan gå på systembolaget själva och en dag flyttar hemifrån är värre att förstå och inse. Säkert för att hux flux inser man själv att man är 18 år äldre – Vad fasiken tog de åren vägen undrar man då och tittar sig själv i spegeln?

Nu har vi bara ett barn i familjen.

Vi har firat Marcel idag som fyllde 18 år. R åkte hem en snabbis idag från Eskilstuna där de spelar imorgon med Gyllene Tider för att vara med en stund och gratta Lillprins. Jag tror att Marre är nöjd och glad över sin födelsedag. Paketen gillade han, middagen fick han önska och han fick sin Prinsesstårta från Spaaks.

1a1b1d

På lördag är det dags att fira äldsta sonen som fyller år och blev överraskad av sina polare redan ikväll då några är borta i helgen.

goodbye

♥ ♥ ♥

9 thoughts on “Nu har vi bara ett barn i familjen.

Add yours

  1. Stort grattis till din grabb. Tiden går verkligen fort och jag fattar inte att jag själv blir äldre.
   Jag som inte kan fatta att min äldsta början 9an.
   Samtidigt är det häftigt tycker jag, att de växer upp och blir självständiga individer samtidugt som de är våra prinsar och prinsessor fortfarande ❤

 1. Men hur fint är det inte att hans vänner överraskar honom när de vet att de är borta när det vankas födelsedag? Jag skickar stort grattis till båda två nu när det ändå är på tal men hoppas att jag får se lite kalasigt när det är dags. Vad var det för någonting i hans paket? Jag blir SÅ nyfiken 🖤

 2. Alltså det är ju otroligt, kan tänka mig att det går fort då de väl kommer upp i de åldrarna. Pluggar han i Eskilstuna? Kan tro att han vart supernöjd

 3. Har redan svårigheter med att inse att min bebis skall börja förskolan. Måste sedan inse att han skall börja första klass, gymnasiet och mycket mer. Spännande och skrämmande; samtidigt.

Kommentera

Up ↑

%d