Hipp Hipp Hurra – Marcel 18 år.

Hej.

Hipp Hipp Hurra – Marcel 18 år.

28i

Grattis älskade lilla unge. 18 år. Redan vuxen med allt vad det innebär –  jag önskar dig all lycka till mitt ♥. Allt har alltid gått fort med dig förutom då du skulle komma till världen. Som jag väntade på dig. Men till sist du kom när du själv ville. Du går din egen väg det har du alltid gjort – precis som din mamma. Äpplet faller inte så långt från trädet sägs det ju.

Min vackra lillprins  – vår Duracell kanin, så fylld av liv, omtanke, talang och fylld av äventyr, bus och lust att upptäcka världen. Var rädd om ditt hjärta och lyssna alltid inåt för där finns alltid svaren på alla de frågor som du kommer ställa dig i livet framför dig. Jag kommer alltid finnas vid din sida i vått och torrt. Glöm aldrig att mamma alltid kommer kämpa och slåss för dig.

Marcel – jag kommer alltid att älska dig

8 thoughts on “Hipp Hipp Hurra – Marcel 18 år.

Add yours

  1. Så fint du har skrivit om din son. Att gå sin egna väg är ju alltid den bästa, bra att han gör det redan nu. Stort grattis till M 🙂

  2. nu kan ja skriva tog lite tid o få upp kommentars fältet
    ja du ens söner.. min är den första i barnaskaran man kan inte säga högt mn ja den första o speciellt pojkar tillhör ju mammas hjärta extra mycket :
    Stort Grattis till M hoppas han hae en bra dag kramar

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: