Vill du veta en hemlis?

Hej Hej.

Har ni många sparade hemlisar? Våga ni berätta om era hemlisar för någon? Vem får lyssna på dina hemligheter?

hemlis2hemlis1

Vem du stör dig på helt hysteriskt? Det måste vara Donald Trump. Hur kan en människa med så kontroversiella åsikter om både det ena och andra styra ett land som USA? Det är för mig en gåta att landet inte avsatt honom för länge sedan.

Vilka låtar du egentligen lyssnar på? Egentligen och egentligen jag är en gammal syntare eller coopare som vi kallade oss. Vi som både lyssnade på synt och depprock var coola coopare. Visst lyssnar jag ibland på Nitzer Ebb bara för att få lite nostalgi feeling. The Cure däremot lyssnar jag på lite av och till. Annars så lyssnar jag mycket på Svenskt nu.

Vem du egentligen har en crush på? Om jag har någon crush så måste det vara Bradley Cooper för han är galet snygg.

Vad du har googlat för sjuka saker? Jag är en mästare på att googla både det ena och andra.Sjukaste är nog hur man utrotar rådjur från trädgårdar. Ni vet känslan när det där söta som många tycker men odjuren i mina ögon mumsat upp alla dina växter i trädgården då kan jag verkligen googla på alla tänkbara tips för att skrämma bort eller sälja dem till annat land typ.

Vilket barnprogram kollar du fortfarande på ibland? Kikar nog inte på barnprogram i den formen men kikar mer än gärna på barnfilmer. Älskar Astrid Lindgren alla filmer och sagor. Kan nästa de flesta replikerna men det gör mig ingenting för jag älskar dem lika mycket ändå.

hemlis3

 ” PS berätta inte det här för någon”

♥ Puss & Kram ♥

11 thoughts on “Vill du veta en hemlis?

Add yours

 1. Jag kollar heller inte på barnprogram längre så men Astrid lindgren är ju nostalgi, jag tittar fortfarande ibland på tom &jerry 😉 älskade dom som liten 🙂

 2. Men alltså vilket underbart kul inlägg (även om jag fick lite ont i hjärtat av rådjuren haha) Jag stör mig också så oerhört mycket på Trump, kan inte förstå alls hur en sådan människa kan bli vald till president! De är helt sjukt 😕 Han har verkligen en vidrig syn på människor

 3. Vad roligt att få chansen att lära känna dig på djupet. Med dessa intressanta hemligheter! 🙂 Stör mig på den människan, Donald Trump, förstår inte hur han kom till makten! 🙁

 4. Haha, vilket roligt inlägg. I promise, your secret is safe with me 😂
  Donald trump är hemsk. Påskliljor planterade lite varstans hjälper rådjuren en stund. Överblivet hår efter klippning har jag också hört ska vara bra mot oönskade djur i trädgården.
  Jag älskar google by the way. Människans bästa och sämsta vän ❤

 5. Jag kan bara hålla med dig om att Bradley Cooper är riktigt snygg haha!
  Åh Astrid Lindgrens filmer blir man aldrig för gammal för!

 6. Du är ju för GO! Hur man UTROTAR rådjur från trädgårdar. Men jag förstår dig! De är söta men egentligen små mördarmaskiner. Jag tittar också på Pippi och annat. Är så glad över att My tycker om Astrid Lindgrens verk och väntar tills hon blir så stor att vi kan kolla på alla 🖤

 7. vvvi vva lite lika där astrid lindren filmerna kan man se igen vi kollade på bröderna lejon hjärta o nils karlsoon pyssling ja o mina tjejer tonåringar man ja de gillade det oxå .
  o tråkiga donald trump vem gillar den knäppa karlen o sitt hår… guuuuud alltså

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: