Kan man bli kär i en doft?

Hej.

Min dag har rullat på med det mesta precis som vanligt. Födelsedagspresenter är fixade till killarna som har födelsedagar i veckan. Vilket gjorde att det var ett himla flängande i eftermiddags. Annars så har jag övningskört med Marcel till och från stan.

Kan man bli kär i en doft?

Jag tror fasiken det alltså. När vi var i Skäris och fixade en present smet vi in på Yves Rocher som jag i tonåren var helt såld på tillsammans med Fleur de Sante. Minns ni de skönhetsbutikerna? Oj vad jag älskade dem. Tror att jag nästan hade varenda produkt ui alla fall från Fleur de Sante. Vet ni vad att på högstadiet var mitt drömyrke kosmeteolog eller som det heter idag hudterapeut. Tyvärr så räckte inte mina betyg upp till 4,9 i medel och för det andra så hade nog inte mor och far släppt iväg mig till Stockholm där den ända gymnasieskolan fanns med den utbildningen.

Hur som helst – Yves Rocher fick besök av mig idag. T och jag doftade runt på deras duschtvålar och plötsligt bara var den där och jag föll pladask. Himmel och pannkaka vad denna doftade ljuvligt. I bilen hem var jag tvungen att lyfta på locket och dofta. Väl hemma har jag smitit in i duschen och doftat igen. Tvålen var även på sommarrea vilket inte gjorde mig så mycket för jag blev som sagt helt kär. Men jag tänkte för er om ni är lite sugna på en ny duschtvål som doftar himmelskt.

img_266830a30b30c

kram_pa_er_58f7da332a6b22b61d320113

♥ ♥ ♥

 

 

20 thoughts on “Kan man bli kär i en doft?

Add yours

  1. Minns deras tvålar iaf duschtvålar jag hade mina favoriter från dom också som mamma beställde hem helt underbar doft hade dom.

  2. Går helt klart att bli kär i en doft, jag verkligen Älskar lukten av sköljmedel & tvättstuga 😍 Får ta och kolla upp deras tvålar, tack snälla för tips!

  3. Oh, jag minns Yves Roche, vi köpte från katalogen jämt ❤ Klart man kan bli kär i en doft, den låter ju helt himmelsk, får kika på den ❤

  4. Det är klart man kan bli kär i en doft. :-)Yves Rocher kommer jag väl ihåg. Älskade att kolla i deras katalog när den kom med posten och drömma mig bort bland alla produkter.

  5. Ohh själva flaskan får mig att tänka på pool och utlandssemester och doften på det då, full pott. De har faktiskt bra produkter till bra pris

  6. Dofter kan verkligen fastna. Deras duschcremer luktar så gott men den har jag nog missat. Måste kolla på den 😀

  7. Klart man kan bli kär i en doft , det är samma med människors dofter om du tycker nån luktar gott men ej har parfym då är det för du dras till den personen attraktivt , super coolt är sånt

  8. Man kan helt klart bli kär i en doft, just nu är jag helt fast i en deo för den luktar så sjukt gott. Kan inte använda någon annan är just den haha 🙂

  9. Hehe, det där känner jag igen! Jag har en bodylotion från TBS som doftar så gott, jag öppnar locket och sniffar lite då och då även om jag inte alltid använder det.. bara för att det är så god doft.

  10. Jo men det tror jag allt! Haha älskar att gå runt och sniffa på goda dofter på tvålar, schampos mm! LOVE IT! Hihi! Den där doftar sååå gott! Stor kram!

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: