Lördag hela veckan lång – Ja tack gärna!!!

Halloj.

Idag är det som jag berättade tidigare Williams födelsedag men vi fick nästan eller det blev så bara låna honom tidigt imorse för resten av dagen har han hängt med polarna meckat bil i eftermiddags men nu är det stan som gäller. Det märks att killarna är stora nu på alla sätt. Jag har världens finaste söner bara så ni alla vet. Sjukt stolt mamma har de också de där två bröderna Rytterlund.

3b

Lördag hela veckan lång – Ja tack gärna!!!

Skönast idag blir självklart den fem kilometer långa promis som jag gick i skogen. Jag stannade till och med till på önskebron och avlade min stora önskning just nu.

img_2703

Fixade i växthuset en stund.

Jisses vad min pelagon chocolate peppermint har växt på sig från att varit en liten nästan fjantig stickling när jag köpte den. Den doftar så gott i mitt lilla växthus.

3c3d

Kvällsbad vid Sandviken.

Nu får ni för allt i världen fortsätta läsa så ni inte tror att jag badade. Jag var klok nog att åka till havet med både jeans och tjocktröjan på. Men dottern däremot hon skulle minsann kvällsbada mycket bara för att det varit varmt idag och hon gärna ville testa Flamingon hon fick för någon vecka sedan. Hon har nämligen fått för sig att sommaren den varma som vi gillar är över för i år. Jag vägrar tro det och säger näsvist tillbaka att värmen kommer snart tillbaka igen. Hoppas verkligen att jag har rätt där.

Tur för mig att jag tog med mig kameran och tog några bilder. Hur svårt kan det vara att fota in i en våg så att bilden talar om hur vågor verkligen ser ut? Jag gjorde några försök men lyckades bara halva vägen mot vad jag ville fått få bild. Det är svårt när man ser en bild i huvudet som man vill få föreviga på bild.

3i3h3g3j3k

25g

♥ ♥ ♥

 

 

28 thoughts on “Lördag hela veckan lång – Ja tack gärna!!!

Add yours

 1. De växer verkligen upp fort, jag tror fortfarande att jag är 16 men i verkligheten har det gått 10 år till. Skönt att ni fick låna honom en stund iallafall.
  Härlig promenad och ett fint avslut på dagen, tycker det ser härligt ut trots allt.

 2. Åh vad härligt! Hoppas han hade ens super fin födelsedagen!
  Så mysigt med växthus! Vill också ha de 😍😍 skönt med ett dop! Men var det inte kallt?

 3. Åh vad härligt du verkar ha haft det! Skönt med en riktigt lång promenad. Och stort grattis till din son!

 4. Vilken härlig kväll vid badet. Jag vährar släppa sommaren och hoppas att den hänger i länge än ❤ Fina bilder ❤

 5. Ohh så härligt med kvällsbad, vi skulle bada i fredags, men det var för kallt t.o.m Bellis ville ej bara något mer ef en liten stund. Samt så fin din klänning är, skönt med långpromenad

 6. Jag har faktiskt inte badat i hav eller sjö en enda gång i år. Skulle vilja då det varit så varmt men det har inte blivit av tyvärr. Tycker de ser ut som att hon har en skön stund iallafall

 7. Helt underbart ju. Skönt med kvällsbad. Jamen man märker när barn blir äldre har de annat att göra än umgås med mamma 🤪 passar på att hitta på massa med sonen nu och umgås mkt 😂❤️

 8. Behövs många bilder för att lyckas med att få en bra på vågor. Och håller med dig. Sommaren är inte slut ännu.

 9. Vad roligt att växten har blivit så stor nu. Kan tänka mig att det luktar himmelskt gott inne i ditt växthus nu 🙂 hon ser inte ens ut att frysa 🙈 det är jobbigt när man tänker hur en bild ska se ut så blir det bara fel. Bilden på vågen blev bra ändå 🙂

 10. Mysigt att ni ändå kunde fira honom på morgonen där innan allt drog igång. Hon ser verkligen ut att tycka att det är skönt i vattnet trots att det inte är så varmt:)

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: