Klockargården bästa fredagsfikat.

Halloj.

Även idag blev det en tur till havet fast med syster denna gången. Idag var det lite svalare för det fläktade skönt. Vattnet kändes varmare än vad det gjorde igår. Vet ni vad jag badade även idag vilket var hur skönt som helst. Efter badet stannade vi till på Klockargårdens Våffleri och tog en fredagsfika.

Klockargården bästa fredagsfikat.

Alltså nu har jag varit några gånger på Klockargården och mumsat våfflor och jag måste bara säga WAO vilket ställe de är. Lika charmigt, proffsigt, underbart trädgård för en trädgårdsnörd som jag,  lugnt och skönt alla gångerna. Servicen är på topp och det bästa av allt våfflorna är amazing.

img_2530img_2531img_2525img_2533img_2529img_2534

Buzy syster fick bli dagens modell.

img_2541img_2543img_2545

5a

 

 

 

 

19 thoughts on “Klockargården bästa fredagsfikat.

Add yours

  1. Vad skönt att spendera en dag på stranden. Skulle jag också vilja göra. Är så avundsjuk på de där våfflorna att ja spricker. Nästa gång du äter en, tänk på log och njut från mig. Kram

  2. Så härligt med bad. Kan tänka mig att det var riktigt svalkande i vattnet. Jag skulle gärna bada i havet nu när jag är på Gotland men jag får inte riktigt med mig barnen på det tåget. Kanske på söndag innan vi åker hem. Det där våffleriet ser ju verkligen ut som ett ställe som är väl värt både ett och två besök.

  3. Ja underbart med fredag!!! Och härligt varmt och skönt ute är det ju också. De våfflorna såg ju underbart goda ut 👍

  4. Får jag erkänna en sak? Har inte badat i Sverige ännu. Vad lika du och din syster är. Var helt säker på att det var du.

  5. Ohh så härligt att träffas och gå som syskon tillsammans, hoppas att ni hade det bra, samt det ser ju så ut och gött att bada, och skönt att det var lite svalare, det har det varit här med hos oss idag, riktigt ljuvligt idag faktiskt

    Vilket underbart fik

  6. Men vilket underbart ställe! Där ska jag absolut kika in nästa gång jag är i Stockholm. Ser både väldigt gott & harmoniskt ut 😊 Tack snälla för tips!

  7. Muums! Wow, vilken godfika. Det ser verkligen underbart gott ut och det vattnas verkligen i munnen på än. Jordgubbar och grädde är det goaste! 😍

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: