Årets allra första dopp.

Hej Hej.

Hör ni, jag är verkligen urkass på allt kring min blogg just nu. Hela jag har gått på sommarledigt känns det som. Tro mig jag försöker verkligen sätta mig och skriva något vettigt kring de bilder som jag tar men det går ju sådär. Men men så jag har bestämt mig för att jag får vara nöjd och glad om jag får till ett inlägg som har något att säga. För ni vet ju redan att göra inlägg med bara några bilder utan knappt någon text det är inte jag och då låter jag hellre bli. Nog sagt om detta men det är så här det får bli nu när jag har sommar.

Årets allra första dopp.

Det blev en dag på Sandviksbadet för mig och Tilda idag. Jisses vad varmt det var idag. Luften stod liksom stilla och vågorna hade även de ingen ork att vagga fram och tillbaka. Idag tog jag mitt eller mina allra första dopp i år. Inte en gång utan tre badade jag och ska jag vara ärlig så var det inte särskilt kallt heller. Som jag längtat efter denna sommarvärme som äntligen kommit tillbaka.

Tilda träffade en gympakompis och hängde en stund med henne. Själv låg jag och lyssnade på podd och ljudbok vilket var hur mysigt som helst. Vem vet det blir nog havet även imorgon tror jag.

img_2480img_2475img_2472img_2471img_2483img_2504

kram_pa_er_58f7da332a6b22b61d320113

♥ ♥ ♥

14 thoughts on “Årets allra första dopp.

Add yours

 1. Men så himla härligt de låter! Har verkligen varit så varmt här idag också & hade varit skönt med årets första bad men bor tyvärr inte alls nära någon sjö.

 2. Ibland är det verkligen svårt att få till bra inlägg med bilderna och text. Jag känner så nu med. Så skönt att du badade tre gånger, det behövs ju verkligen. Skönt att ligga och lyssna på podd och njuta.

 3. Åh men förstår dig verkligen. Känner lite detsamma. Vad skönt med ett dopp när värmen slår på så.. ☀️😎

 4. Inte konstigt egentligen att ta paus från bloggandet nu när det är semestertider! Man får passa på att göra massa andra saker! Som att bada – så jäkla skönt! Det skall jag göra strax!

 5. Låter så härligt ❤ skönt att ta sommarledigt och njuta till fullo. Skönt att svalka sig med bad i värmen ❤

 6. Men vad härligt ! Jag hoppas det blir lite svalen för det är så jäkla varmt haha!
  Vi ska också gå och bada och köpa glass sen!

  😍❤️

 7. Jag har hunnit badat 2 gånger denna sommar. Gäller att passa nu när värmen är framme och när de är 35 grader i skuggan

 8. Jag känner igen denna känslan och håller med dig om att har man inget att skriva om så låter man bli helt enkelt.Vad härligt att du har fått ditt dopp och hoppas att värmen håller i dig ett tag framöver

Kommentera

Up ↑

%d