Vissa dagar gör starkt avtryck.

Hej.

Vilken underbar kväll det var ikväll. Vi satt ute och njöt av livet på altanen med tända ljus. Vissa dagar gör så starkt avtryck på en att de alltid kommer finnas kvar i minnet. Idag var en sådan dag när livet kändes då gott på kvällen. Jo då mina vänner jag hade både en fredagspresent och en fokus stund att eftersom det är eller var fredag såklart.

Fredagspresent –Smet in på Maxi innan Marcel hade jobbat klart både för att handla men även lite för att tjuvkika på honom såklart. Ut från ICA kom jag med min fredagspresent i form av en rengöringsmjölk som jag behövde men också med en ny bok av Denise Rudberg.

img_2558-1img_2559-1

Fredagsfokus – Vilken underbar kväll vi hade på altanen idag. Varmt och skönt med tända ljus och lite bubbel i glaset. Sommarkvällarna när de är som allra bäst. Jag njöt fullt ut så i den milda grad att det till och med kom en liten groda på berget. Jag eller vi borde verkligen pussat grodan och sett vad som skulle ske. Man får ju liksom bara inte banga chansen man får att pussa på en groda, Vilken liten looser jag var där!!!

img_2574img_2588

11b

♥ ♥ ♥

 

15 thoughts on “Vissa dagar gör starkt avtryck.

Add yours

  1. Lät ju supermysigt att sitta på altan när det är en fredag kväll . Ja synd att du inte kysste grodan för vem vet den kanske förvandlades till en stilig prins men tyvärr fick du inte veta det nu haha

  2. Ansiktet grejen är super bra! Använt den själv! Boken har jag aldrig hört talas om! Men vilken fin fredag kväll! Hoppas lördagen blev lika bra <3

  3. Vilken underbar sommarkväll, precis som det ska vara.
    Så skönt när man kan sitta ute tills det mörknar och tända ljus.

  4. Det är sådana kvällar som stannar kvar på näthinnan lite extra länge, ja för alltid ❤️ Låter verkligen harmoniskt

  5. Denise Rudberg är faktiskt en författare jag aldrig riktigt fastnat för. Konstigt det där! Men jag kanske ska ge henne en chans igen till hösten. Nu under sommaren har jag samlat på mig så mycket böcker redan!

  6. Vilken härlig dag du hade. Berätta gärna vad boken handlar om sen. Ser så mysigt ut att kunna sitta ute sådär.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: