Nya naglar hos Isabella.

Hej.

Vilken sommar vi äntligen fått igen – Jippi måste jag bara säga. Tyvärr blev det inte badstranden för mig idag då nya naglar stod på mitt schema.

Nya naglar hos Isabella.

Det är alltid lika trevligt att besöka Isabella Be your best. Vi har alltid så mycket att prata om. Isabella är både hur trevligt som helst och dessutom grym på naglar. Vilken himla bra kombo, eller hur!!! Planen var att göra enfärgade naglar idag däremot hade jag ingen som helst plan på färgen. En färg som jag varit sugen på länge är militärgröna matta naglar men de känns lite mera höst så det får de bli nästa gång. Det blev färgen sexy red – den färgen kan ju aldrig bli fel.

img_2407img_2408img_2409img_2416

Skoskav är fasiken inte skönt.

Stressad som jag var när jag skulle väg hann jag inte leta efter korta vita strumpor så jag fick ta på mig slip in skor med klack. Självklart så fick jag skoskav på stortån på ena foten bara för att jag fick halvspringa för att hinna i tid. Trist jag som hade planerat att gå ner till Åhlens city och köpa en smoothie på Blueberry innan jag åkte hem. Tur att halta jag kunde smita ner i tunnelbanan och komma fram snabbare och slippa lite smärta i min stackars lilla tå.

Jag har nog fått en ny favorit på Blueberry nämligen  Pink Ginger Smoothie som innehåller jordgubbar, ananas, banan, citron, ingefära och äpple. Ingefära är så fräscht och gott i smoothies tycker jag.

img_2412-1

kram_pa_er_58f7da332a6b22b61d320113

♥ ♥ ♥

 

 

14 thoughts on “Nya naglar hos Isabella.

Add yours

  1. Wow så fina naglar du fått fixat idag! Har aldrig varit och fixat mina naglar men blir så sugen på att göra de nu 🤗 Är de krångligt när man inte är van med så långa eller vänjer man sig snabbt?

  2. Riktigt snygga vart de och jag får alltid skoskav vilka skor jag än sätter på mig och även då jag inte haft dem på ett tag får man skoskav igen

  3. Hade också velat fixa mina naglar så. Dina blev så himla snygga! Har bara haft fixat en gång tidigare

  4. Det lät ju som en underbar smoothie ❤ Ska kolla upp om det finns något liknande i Karlstad när jag är dit ❤
    Stackars dina fötter ❤ naglarna däremot blev superfina ❤ Minns inte om jag la upp bild på mina senaste, men nu är det snart dax för nya så då får jag lägga in båda ❤

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: