Fokus, fika och present till mig.

Halloj.

Sitter i fåtöljen och försöker hämta eller samla ihop mig känns det som. Jag är helt slut körd som artist ikväll. Denna veckan har varit så påfrestande med allt kring Marre och hans sjukdom, alla telefonsamtal, läkarbesök, passningar och allt annat som följer med konceptet som ensam förälder hemma då maken är på turné. Efter fredagsfikat ikväll tog jag helt slut och stängde mina blå en stund på soffan innan det var dags att köra sista rycket. Nu sitter jag här med datorn i knäet och ska skriva ihop inlägget om mina Fredags F F F innan det får bli någon film på Netflix.

Fredagsfokus – Egentligen kommer nog min fokus stund nu med filmtajm men men tanken var att fokus fick vara timmarna på Sandviksbadet. Jisses vad skönt det var på stranden. Det blåste helt lagom och jag gick om kring i havet. Nu är det nära att jag badar hela mig. Vädret ska ju bara bli bättre och bättre sägs det så nu blir det många dagar på badet.

img_2365img_2379img_2375

Fredagspresent- Min fredagspresent hämtade jag ut på Instabox i Tumba centrum. Så smidigt måste jag säga när paketen går till de där box utlämningsställena och kommer dagen efter. Me Like på den. Nytt schampo, fotbad och nagellack till tånaglarna. Lacket var superfint måste jag säga.

img_2404img_2403

Fredagsfika – Tanken var att stanna på Våffelstugan på vägen hem från badet men ingen av oss var så fika sugen då. Så vi bestämde att köpa hem en namnsdagstårta som vi kallar Frödinges Schwarzwaldtårta för. Hur skönt och mysigt som helst att fika hemma i soffan istället med min älsklingar.

img_2401

trevlig-helg-frn-mig_57941199_511e0c189606ee2d7c3a676c

♥ ♥ ♥

19 thoughts on “Fokus, fika och present till mig.

Add yours

 1. Åh Schwarzwaldtårta som är så himla gott, mysigt att fika hemma också! Har hört om instabox men faktiskt aldrig testat, verkar ju jättesmidigt 😊

 2. Vilken härligfärg nagellacket har 😍 jag hoppas innerligt det tänker fortsätta vara varmt. Det är så härligt med värmen

  1. Godaste tårtan. Vi brukar beställa en sån på konditori när någon fyller år ”)

 3. Men vilken god tårta!! Vilka fina presenter också ! Härligt att bada i havet det går knappt här för det är verkligen bajs väder /(

 4. Min absoluta favorittårta efter min egen mandeltårta, ska maken vara ute på turné länge eller kommer han snart hem. Förstår att det är påfrestande att själv hålla koll på allting. Hoppas att allt går bra ändå och skönt att ni kan ta lite tid till avkoppling.

 5. Åh den tårtan är så otroligt gott!
  Hoppas verkligen att du får mer energi snart igen. Stor kram! <3

 6. Riktigt mysigt på fin fredag :D. Gillar som vanligt konceptet, hade någon av er namnsdag igår? Det hade jag mitt mellannamn Sara, men glömde i vanlig ordning bort dagen. Brukade vara min mormor som grattade mig så kändes lite i hjärtat i morse när jag insåg att dagen blev lite bortglömd. det är Madeleine sen den 23 min ”riktiga” namnsdag. Får se om jag ska ge mig själv något då :).

 7. Så skönt det såg ut att gå omkring i havet!😊 Det är så långt jag också har kommit, men hoppas alltjämt på varmare havsvatten😄 Tårtan såg riktigt god ut!

 8. Förstår att det är jobbigt men var rädd om dig fina du ❤ Bra att du vilar och filmkväll låter så skönt ❤ Fina bilder ❤

 9. Ser verkligen ut att vara en härlig stund vid havet med dina barn. Hoppas du snart kan ta dig ett dopp i vattnet :)Fin bild på dig och Tilda 🙂

  1. Hej. Det är inte en badkjol som jag har på mig utan en vanlig kjol. Jag gick mest runt i vattnet på de bilderna med den kjolen. Vet däremot att av vän som har en badkjol att det ofta är en badtrosa under så när eller om kjolen glider upp har man bikinitrosan på plats. / Kamilla

Kommentera

Up ↑

%d