Kvällsbad på Sandviksbadet.

Hej.

Ikväll åkte vi äntligen till Sandviksbadet där vi nästan bodde alla varma dagar förra sommaren. Vem vet? Nu säger ju meteorologerna att sommaren är på väg tillbaka igen. Hoppas hoppas att de har rätt denna gången.

Kvällsbad på Sandviksbadet.

Helt ensamma på badet hör ju inte till vanligheterna eller så är det inte så många som väljer att bada så sent på kvällen. Doften av havet och vågornas brus är så rofyllt tycker jag. Det är ju inte för inte som många avslappningsband har vågbrus. För mig och Wille som hängde med till badet var det alldeles för kallt men inte för Tilda som säkert inte skulle banga att bada isvak heller. Jag sysselsatte mig med att bygga sandslott medan Tilda badade.

18jj

18kk18mm18oo18nn

natt

♥ ♥ ♥

31 thoughts on “Kvällsbad på Sandviksbadet.

Add yours

 1. Vad mysigt ni har haft det!
  Riktigt skönt att va lite ensamma också. Önskar att vädret va så bra här så man kunde bada

 2. Lika fantastiska bilder som alltid, älskar ditt sätt att ta kort på! Det ser ju hur härligt ut som helst, önskar man bodde nära det där stället. Då får vi hålla tummarna på att det stämmer så det blir lite varmt igen 🙂

  1. Vilka fina bilder! Jag hoppas att sommaren är på väg. Ett tag trodde jag nästan att de blivit höst igen

 3. Kvällsbad, finns det något bättre än det? Ljuvliga bilder du bjuder oss på som vanligt. Kram fina Kamilla

 4. Jag hoppas inte att nån värme kommer hehe gillar kylan, så härliga bilder 🙂

 5. Men åh vad härligt det ser ut! Tror inte heller att jag hade kommit i. Jag är en badkruka av hög rang. 😛 Riktigt fina bilder du tagit med!

 6. Men fy vad härligt! Älskar att bada i havet! Det är så härligt och skönt! Doften också! Så fina bilder också

 7. Jag älskar kvällsbad! Ibland föredrar jag det framför mitt på dagen … dels för att solen inte är så stark och gör att man lätt bränner sig, dels för att det är mindre folk att trängas med på kvällen =)

 8. Hoppas verkligen att sommaren är påväg tillbaka, här verkar det så just nu 🙂 härligt med kvällsbad & doften av hav!

 9. Så härligt att ha hela badplatsen för er själva. Jag skulle inte heller ha badat, tycker att de är kallt i sjöar nu 🙈 sandslott är ju så roligt att bygga 😃

 10. Så härligt. Har fortfarande inte badat i Sverige ännu. Tycker ändå att vi på västkusten har haft fint väder i år. Vi som alltid har regn

 11. Så härliga bilder, du har verkligen fångat ögonblicket. Jag hoppas förstås på sommarvärme nu när jag snart går på semester😀

 12. så härligt att bada sent ju <3 slippa trängas med folk. det är verkligen som du säger avslappnande att vara på stranden. och ja enligt YR så kommer det bli riktigt varmt den kommande tiden.
  Ha en fin kväll

 13. åh så mysigt , tycker det är så mysigt när man får hela platsen för sig själv haha blir ju mer rofyllt då <3

 14. Kvällsbad är verkligen så härligt och vilka fina bilder du bjuder på.
  Hoppas verkligen att sommaren får stanna kvar denna gång.

 15. Så mysig kväll ni hade där vid havet. Var så längesen jag byggde sandslott men det är mysigt och tycker det är så rogivande att vara vid vattnet 🙂

 16. Oj vilka härliga bilder . Det ser underbart ut när håret flyger sådär har oxå alltid tänkt o ha en sån bild 💕

 17. Det där låter verkligen som någonting jag skulle behöva.. Kvällsbad och lite tid för mig själv. Fantastiskt fina bilder ❤️

 18. Jisses så lika ni är, funderade först på om det var du eller hon 😂😂
  Sen läste jag och då kom svaret, ni är superlika i allfall, tuff hon är ❤

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: