Dagens Vill Ha…

”Inlägget innehåller annonslänkar från Ellos”

Hej.

Sverige och Scandinavien är riktigt bra och vassa på att skapa vackra och stilrena smycken. Förr var jag helt crazy i att shoppa dyra och lyxiga armband. Nu har jag blivit klokare och lärt mig att sansa mig lite bättre. Men med långt mm det går bara inte låta bli att drömma om fina smycken. Sverige har flera unga designers som gör helt gudomliga smycken enligt mig såsom Emma Israelsson, Syster P, Sophie by Sophie och även Saddler. Om ni nu skulle få för er att ge en liten present till mig i dagarna får ni mer än gärna gömma något av dessa fina smycken.

Dagens Vill Ha…

18a

 

 1. Hittar ni – här.
 2. Hittar ni – här.
 3. Hittar ni – här.
 4. Hittar ni – här.
 5. Hittar ni – här.
 6. Hittar ni – här.
 7. Hittar ni – här.

 

kram_pa_er_58f7da332a6b22b61d320113

♥ ♥ ♥

14 thoughts on “Dagens Vill Ha…

Add yours

  1. Fina smycken! Jag har blivit mer intresserad av detta med åren, speciellt armlänk och fotlänk 👍😃

 1. Så många fina armband som du tipsar oss om. Jag har alltid vilja ha haft ett dyrt och fint armband, men jag är så dålig på att använda armband

 2. Så fina smycken. Sophie by Sophie är att av mina favoriter men jag har inga smycken därifrån än. Gillar mest att ha örhängen. De är inte i vägen som jag annars tycker att både armband, halsband och ringa är.

 3. Idag när vi fixade med byrån här hemma så hittade jag alla mina smycken.. Har sr inte burit några av dem på flera år. Älskar verkligen smycken.. I ditt fina kollage här så fastnar ögat direkt på nummer ett.. Superfint🙂

 4. Väldigt vackra och stilrena smycken. Det är sällan jag har armband men alltid örhängen och ofta halsband.

 5. Nejmen gud vad detta inlägg kom lägligt, jag som letar efter smycken till eventet. Tycker det är så svårt att hitta saker jag verkligen gillar men hittade ett armband som föll mig i smaken. 🙂

 6. Men va himla fina, gillar verkligen nummer 4! Äger verkligen allt för lite smycken känner jag, de kan ju göra så mycket för en outfit 🤗

 7. Jag ÄLSKAR Emma Israelsson. Hon är så fin som människa också. Jag vill också ha allt det där…. Ska vi ge varandra?

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: