Vandrande Hjärtat på besök.

Hej.

Förra veckan kom Vandrande Hjärtat hem till mig på besök igen. Det var verkligen så länge sedan vi sågs nu. Veckan innan åkte hon på Hälsohem. Hjärtat behövde vila upp sig efter allt resande land och rike runt. Innan hon kom till mig var Hjärtat hos Kirsi. I resväskan hade ♥ med sig ett helt underbart armband som Kirsi skapat.

img_2286img_2287img_2288

Bad i Uttran sjön och kvällspromis.

Första kvällen hos mig ville hon följa med på en kvällspromenad som slutade med att Hjärtat badade. Hon var riktigt modig måste jag verkligen säga. På promis ner till sjön hängde hjärtat tryggt i min famn.

img_2210img_2230img_2233

Tror minsann att vi fått ännu en sticklings galning.

När jag hämtade in posten härom dagen var hjärtat inte långsam att skynda fram till paketen och öppna upp det. I paketen låg ytterligare sticklingar som jag budat hem från Tradera. Att öppna upp dem var tydligen roligt men när de skulle planteras bangade hon genast ur. Typiskt måste jag säga.

img_2311img_2314img_2313

Trivdes bättre med att mumsa glass i soffan och kolla YT.

Så gick det med den saken jag som trodde att jag skulle få lite hjälp med planteringen men icke. Hjärtat smet in till T och kollade YT och åt glass istället.

img_2320

-Jag vill gå på gympa som Tilda!!!

Som hjärtat tjatade på att få vara med och prova på att hoppa på Tildas stora trampolin. Till slut gav Tilda med sig och hon fick prova på att vara med och hoppa. Nja några volter blev det inte denna gången men hoppade det gjorde hon allt.

16l16k

På Astrid Lindgrens barnsjukhus och fika.

Jag tycker nog allt att hjärtat tjatat lite väl mycket denna gången. I måndags fick jag nog och sa till på skarpen när hon tjatade om att följa med på Gyllene Tider konserten. Vet inte hur många gånger att man var tvungen att fyllt 13 och nja några 13 år det är hon verkligen inte ännu.

Idag däremot vill hon gärna följa med till sjukhuset för att hålla Marres hand eller nu ljög jag det var vad hon tänkt sig men Marcel sa blankt nej. Så hjärtat smög upp och kikade ibland böckerna medan Marcel var inne och tog prover. Hjärtat började prata med en liten pojke som också var där och tog prover. De tittade på denna härliga dörren tillsammans och tittade i Pippi boken.

img_2326-1img_2328

Såklart att man får fika när man är duktig.

I väntan mellan alla besöken gick vi och tog en fika på Vetekatten. Jag höll på att bli av med min latte men hjärtat tog en tugga på min hallongrotta istället. Vi hade en fin och lugn stund tillsammans innan det var dags att säga hejdå till varandra för denna gången. Imorgon landar Hjärtat hos Mirre i Avesta igen. Gissa om Hjärtat är taggat men jisses vilken resfeber hon har. Hjärtat ska nämligen åka till Mallis med Mirre och familjen. Högsta önskan som hon viskade i mitt öra var att hon vill helst sitta med Isabelle på planet för hon känner henne mest och de kan leka om det blir långtråkigt.

img_2336

Trevlig resa nu Hjärtat – Jag kommer sakna dig.

kram

♥ ♥ ♥

 

15 thoughts on “Vandrande Hjärtat på besök.

Add yours

  1. Tänk så kul hjärtat haft det och att få åka till Mallis, om jag stänger in hjärtat i en skrubb, tror du de tar med mig istället 😉❤😂

  2. Vilken rolig grej ! Så mysigt med fika ! Dock mindre roligt med sjukhus 🙈

  3. Detta är så fint. Ett vandrande hjärta, en vandring av kärlek! Så härliga bilder! Stor kram! ❤️

  4. Vilken fartfyllt besök hjärtat hagt hos er ❤ Kul att få vara med och göra volter och bada.
    Mallis låter som ett äventyr för hjärtat, lite avis måste jag säga ❤

  5. Full fart med andra ord! Vad fint dom hade det där på barnsjukhuset och vilka modiga barn som är där och tar sina prover ♡ hoppas att allt gick bra!

  6. Vad härligt lilla hjärtat haft hos dig, vilken Fin gåva du fick, så härliga bilder

  7. Vad roligt att få läsa om Hjärtats vecka hos dig. Modig hon var som hoppade i badet en sväng. Klart det lilla busfröet skulle sno av din hallongrotta. 🙂 Härligt att hon ska få hänga med till Mallis. Det hade inte jag heller tackat nej till.

  8. Vilket fint armband du fick av Kirsi. Det kommer verkligen passa dig kan jag tro. Vad mysigt T och hjärtat hade de 🙂

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: