Efter regnet kommer värsta solsken.

Halloj Halloj…

Jag har inte varit mycket att hänga i julgranen idag som min kära lilla mamma hade sagt. På tok för lite timmars sömn och upp tidigt för att ringa runt några samtal som jag var tvungen att få till i ottan. Trots det for jag runt som en galning och rensade och fixade  i förmiddags för visst måste jag ju börja någonstans….Vad har ni haft för er idag?

Nya sticklingar idag igen.

Idag damp det ner två nya sticklingar i brevlådan. Måste bara säga att det är sjukt roligt och ett ganska billigt nöje att buda på sticklingar på Tradera. Gillar ni som jag odling och trädgårdsgrejer är det ett kul tips att buda på sticklingar. Det som slår mig är hur proffsiga de är som säljer och packar dem så himla proffsigt så de små rackarna är hur fräscha och fina som helst när det kommit till mig.

img_2315

img_2316img_2305

Jag har besök av Hjärtat igen.

Det känns som om hela jag gått på ledighet och så ska det väl vara men lite kan jag ju komma ihåg kan jag tycka. Hur som helst så kom Länka med Kärleks mascot hem till mig igen. Det lilla lurviga busiga ♥ har verkligen fått vara med om en resa som gått från norr till söder och hit och dit. Fantastiskt roligt att följa vad hjärtat fått vara med om ute hos alla medlemmar. Me Like på den måste jag säga.

I samband med att hjärtat kom hem till mig fick jag ett underbart armband av Kirsi som skapar de helt fantastiska smycken med stenar som har betydelse. Kirsi kan massor inom stenar, kristaller och andlighet vilket jag är så intresserad av och läser hennes inlägg om detta om och om igen. Tack allra finaste Kirsi för fina gåvan – Jag blev så glad.

img_2286img_2287img_2288

Efter regnet kommer värsta solsken.

Denna dagen var lite konstig på alla sätt men till sist efter att jag tok sovit i några timmar kom solen fram. Tilda hoppade studsmatta och jag lät Hjärtat vara med för att få till någon cool bild vilket visade sig vara supersvårt.

16h16k16l

Grannens trädgård och min fina risrabatt.

Vår ena granne längst bak på en sidan eller på skafttomten säger man nog har en så lummig och härlig trädgård. Helt i min stil – där naturen själv får välja hur de ska vara just nu.

16f16g

180096_1867987828194_5307623_n

 

24 thoughts on “Efter regnet kommer värsta solsken.

Add yours

 1. Du ska kanske lyssna på kroppen fina du? Du ska kanske försöka vila? Var rädd om dig!!! Härligt med dina sticklingar, så roligt att få se hur allt växer upp!

 2. åh men så kul att du fick ett armband som fina kirsi har gjort med kristaller <3

 3. För lite sömn är aldrig kul, men vilken fin present du fick av kirsi, väldigt fint armband.
  Så sköj med sticklingarna – gillar ju själv att odla och plantera. Hoppas du får en fin onsdag nu kram

 4. Har heller inte fått så mkt sömn. Sonen somnade tidigt och därav väckte mig tidigt. 🙄 Ser fina ut dessa stickningar. Det var längesen jag hörde något om hjärtat, fint armband du fick av Kirsi. 🙂

 5. Vilket fint armband, den kommer göra mycket bra för dig ❤
  Jag älskar också att buda på dem, men nu har jag endast ett par få plantor hemma, ska se till så att de inte dör först innan jag beställer hem nya ❤ de är jättefina ❤

 6. ”Tänk att just vi fick fick samma tid på jorden” ett uttryck sim verkligen satte sug i hjärtat på mig… jag som tror på ett liv både före och efter detta har aldrig haft vett att vara tacksam för det…TACK, för att dy skrev just det citatet just idag. Nu känner jag enorm tacksamhet❤️❤️❤️

 7. Hoppas du lyckas få fler timmars sömn så du mår bättre!
  Vad roligt att du fick ett armband av henne! Det var verkligen så fint!

 8. Vad roligt att du fått hem fler sticklingar – när de paketerar dem så där bra (förmodar i nån form av kartong) blir frakten jättedyr då? Jag har funderat på att buda på en daglilja 😉

 9. Vad roligt med nya sticklingar. Så härligt att ni fick som efter regnet i går, här kom det mer regn. Åh, hoppa på stuttsmatta är ju så roligt. Det var länge sen som jag gjorde de

 10. Jobbigt med för lite sömn :/ vad mysigt att ha lilla hjärtat på besök , super härliga bilder

 11. Men wow, Kirsis armband är helt fantastiska, nu blir jag avis på dig, igen!
  Vad kul att sticklingarna fortsätter dimpa ner i brevlådan i rasande fart. Imorse när jag kollade till mina palettblad såg jag att båda hade fått massa massa massa nya små bebisblad. Man blir ju glad! 🖤

 12. Vilken fint armband, Kirsi är verkligen så duktig ❤
  Nlev väldigt intresserad av sticklingar, det är så rogivande att hålla på med blommor. Plantera och se dem växa. Var rädd om dig fina du ❤

 13. Men alltså vad mycket underbart du har fått hem på sistonde! Blommor, brev och armband! Hennes armband är verkligen guld värda, gud så fina dom är 🙂

 14. Så fint armband du fick med Hjärtat. Blått som precis är min färg. Förstår att de allt är lite svårt att fånga med hjärtat på bild på studsmattan

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: