Firade Gyllene Tider 40 år.

Halloj.

Nyss hemkommen från Uppsala och Botaniska Trädgården. Gyllene Tider spelade  där ikväll så jag, Tilda och Wille åkte upp och lyssnade när R var där med GT turnén. Tyvärr så blev det inte så många bilder för jag fick tillsägelse av en vakt att inte fota med stora kameran. Måste bara säga att det är en galen regel med tanke på hur bra mobilkamerorna är idag. De kan många gånga leverera mycket bättre bilder än flera systemkameror. Bu för den regeln!!!

Gyllene Tider 40 år.

Grattis till GT som fyller 40 lika många år som min lillebror. Det kan inte vara många band som är så gamla tillsammans. Vi hade en himla tur som slapp regnet även om det hängde i luften. Konserten var bra även om jag personligen saknade Chrissie när de ändå tänkte köra mest gammalt i Uppsala. Jag hade fördragit lite mer blandning men det är jag det. Men lite roligt ändå när jag kunde sjunga med i alla sånger förutom en ny som de spelade. Känns i halsen att jag gastat på ordentligt…men det hör liksom till på konsert med Gyllene tider.

img_2298

16c16d

Chris Kläfford var imponerande.

Att Chris vann idol när det begav sig var ingen snack om saken. I American Idol tog han hela juryn och Världen med storm vilket var fantastiskt. Ikväll körde han även Imagine i Uppsala till publikens jubel. Jisses vilken pipa han har den grabben.

16b16a

En tanke som slog mig var att jäkla vad fulla många besökare var alltså. Flera fick bli omhändertagna av ordningsvakter och andra ramlade in i planteringar eller buskar. Det kändes lite små skumt när människor i min egen ålder går på utomhus konsert och super sig aspackade. Okej att man dricker lite när det är konsert men det kändes helt galet att det skulle vara okej att supa sig skitfull bara för att det är en utomhus konsert. Kan säga att ordningsvakterna hade det lite körigt i slutet med alla berusade som inte klarade av situationen längre.

20164622572187111254152_sbig

34 thoughts on “Firade Gyllene Tider 40 år.

Add yours

 1. jösses både cris och gylletider , vilken fantastisk kväll ni måste ha haft ❤

 2. Vilken underbar kväll om man gillar Gyllene Tider och Chris. Jag är väl inte ett stort fan, jag var den som lyssnade på Style istället =) Lite synt och så.
  Men varför är man full på konsert? Du betalar massa med pengar för en upplevelse och sen supa bort det. Så idiotiskt!
  KRAM

  1. Trist men nu betalade jag ju inget som tur var för konserten eftersom maken är deras ljudtekniker denna turnén. bästa med hans knasiga jobb med galna tider alla friplåtar som vi bara kan plocka ut.

   ________________________________

 3. Så kul med konserter. Det tillhör sommaren lite. Blev bjuden på Takida av en kompis förra veckan. Håller med dig. Så många som föredrar alkoholen före konserten. Förstår verkligen inte alls det.

 4. Håller med om att det är en dum regel med tanke på att man kan fota med mobilen. Men vad roligt med konsert. Har alltid gillat Gyllene tider men missade när de var i Linköping. Förstår inte heller varför man super sig full.

 5. Åh jag skulle varit och sett dom förra veckan men var tvungen att jobba så svärmor fick min biljett. Dom sa iallafall att det var jättebra!

 6. Åh men gud vilken härlig upplevelse att åka dit! Det där kommer du leva på länge kan jag tänka mig, underbart. Verkligen så trist med folk som super så pass att det ska bli sådär. jag tycker det är okej att dricka litegrann men finns ju en gräns 🙂

 7. Härlig kvälls ändå!!

  Jag hade aldrig kunnat gått på såna konsert då jag inte gillar folk som är för fulla för har haft ett missbruk i de..
  Men tur flera vart omhändertagna!

 8. Låter som en super konsert förutom alla fyllon då 😉
  Chris hade jag så velat se live! Jag antar då att han var lika grym när han körde live? kram<3

 9. Åh, både jag, syrran och min mamma vill gå på deras konsert och tanken är att mamma och moster ska få gå tillsammans eftersom dom fyller år nästan samtidigt, men tycker biljetterna var så dyra! Vi får se hur det blir!

 10. Gyllene Tider var här i helgen, var dock inte på plats men musiken hördes till och från så lite fick även jag ta del av 🙂 Superfina bilder fick du till iallafall, kan absolut hålla med dig om att den där regeln inte var något vidare. Kram

 11. Jag hade också vilja se gyllene tider. Mamma såg dom i lördags. Vad roligt att din man är ljustekniker. Min bror brukar hjälpa till på lite festivaler och små konserter. Tror att han också vill jobba som ljudtekniker för band. Sen har han ju ett eget rockband. Så häftigt att se dom live 🙂

 12. Det har jag lagt märke till när jag vart på inomhusspelningar också, många unga vuxna men en å annan äldre också.. Ibland är det rent av pinsamt faktiskt. Ja, det var verkligen konstigt att de sa till dig med en systemkamera men inte säger till alla med mobiler… Undra vad de anser är skillnaden.

 13. Åååååååh hade velat se deras konsert dom hade här i Helsingborg förra veckan, Gyllene tider är ju så bra! Tråkigt dom ska lägga ner men deras musik spelas flitigt på sommaren och resterande av åren! 😀

 14. Åh så kul att gå på Gyllene Tider!!😄 Chris Kläfford hade jag kanske rentav ännu hellre velat se! Ja jag tycker också att det är märkligt att folk måste dricka sig aspackade för att det är konsert.

 15. Åh vad avis jag blir att du var där och såg dom spela – så kul, dom har verkligen många bra låtar.
  Chris är ju så grym – blev verkligen paff när jag hörde hans stämma så himlans bra röst.
  Ha en fin dag kram

 16. Vilken härlig kväll.
  Chris Kläfford alltså, det ryser i hela kroppen när han sjunger. Han är så otroligt bra.
  Kul även att få se Gyllene Tider innan de lägger av.

 17. Åh vad roligt med konsert! Jag ska på GT på Ullevi och jag är sååå taggad! Åh GT= sommar! Konstig regel, jag håller med dig! I såfall borde inga mobiler vara till låtna typ. Konstigt.

  Jag håller med dig! Det är så pinsamt när man går på en konsert utomhus och det är en massa fylla, det är en konsert, ingen fyllefestival. Så galet!

 18. Så trist med sådan regel att man ej får fota med systemkamera. Som du säger många mobiltelefoner kan leverera bättre bilder. Men en sådan upplevelse att få se gyllene tider live

 19. Helt galet det där med systemkameror på event, matcher och konserter numera. Det är precis som du säger, mobilerna kan ju ta minst lika bra bilder fast det iof är svårare med timing, ljus osv. Slutresultatet kan ju faktiskt bli ungefär detsamma. Tråkigt med surmulna vakter men man får försöka tänka att de bara följer sin tråkiga policy.

 20. Gyllene Tider va här i Malmö oxå men vi visste inget om de
  Så missade konserten som vi så gärna ville se.
  Men fick man fota med telefonen men inte systemkameran?
  Men vilken upplevelse de måste ha varit att få se deras 40 års konsert

 21. Jag har inte lyssnat så mycket på Gessle numera så jag hade nog mest känt igen de gamla. Chris är grym, förstår att han tog er med storm, han är jättelovande. Samt ja visst är det synd då folk är så fulla, varför måstes det festas jämt så fort man är iväg och gör något, man njuter ju inte av musiken på samma vis då. Ja mobilkameror kan många ggr vara bättre idag än andra kameror så blir ju lite fånigt

 22. Vilken regel dom kör med klart man borde få fota men dom bilderna du tog blev bra. Tänk att det är deras sista turné nu otroligt

 23. Vilken konstig regel. Men vet du vad? Bilderna blev bra ändå 🙂 Så mysigt att gå på konsert. Han är så bra! Kram

 24. Åh, vad roligt att gå på Gyllene Tider. 😀 och visst är det trist att gamla, föråldrade regler hänger kvar och förstör. Kamera som kamera…

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: