Fredagens F F F – fika, fokus och present.

Halloj.

Nu är fredagen redan över. Dagen som innehöll precis allt och lite till. Från strålande sol till ösregn till sol igen. Hit och dit skulle jag kunna säga. Lite så var min fredag också. Tanken var att komma i säng tidigt men jag hamnade framför en film med dottern och klockan sprang iväg idag igen.

Fredagsfika – När vädret var som tjurigast bestämde vi oss för att göra dagen till en baka dag. Så T och jag tog på oss regnkläder och stövlar och gick ner till ICA och handlade baksaker. När vi till sist var färdiga stod det över 100 bullar på bardisken, kolakakor och en himmelsk drömtårta ur min Rosendalsträdgårds bok. Så vad som blev min fredagsfika var inte så svårt att lista ut.

img_2263img_2259img_2262

 Fredagsfokus – Jag började lyssna på en ny ljudbok idag och inte vilken som helst utan med en av de coolaste personer jag vet i Sverige nämligen Bingo Rimer. Det var min fokus stund idag.

img_2265

Fredagspresent – Nu måste jag vara ärlig och berätta att jag köpte min eller mina fredagspresenter redan igår. Lite fusk jag vet men jag visste redan igår att det skulle bli en hemma dag för mig idag. Hur som helst. Jag fick bland annat en ny börs. Plånböcker stora och knöliga slutade jag med för några år sedan vilket kanske kan vara synd för jag har flera fina. En ny börs har jag behövt länge för den jag har började bli sliten efter kanske snart 3 år.

Carin Wester är ett märke som jag verkligen tycker om. Hon gör både kläder och väskor och liknande. Jag velade länge innan jag bestämde mig för den svarta även om den ljusblå var så mkt coolare.

img_2204

Från Granit fick jag disktrasor med Stockholms motiv som även är ett vykort. Så himla fina och charmiga. Helt klart för fina för att använda även om dessa går att återanvända genom att sortera dem som brännbart. Sedan var det där med servetter och mig…men dessa kostade endast 15 kr och bara var så fina…

img_2253img_2254img_2255

kram_pa_er_58f7da332a6b22b61d320113

♥ ♥ ♥

31 thoughts on “Fredagens F F F – fika, fokus och present.

Add yours

 1. Vet du, nu blev jag sugen på att baka bullar och kakor. Kanske skulle göra det idag. Fylla frysen med en massa gott till sommarens alla utflykter. Ja, så får det nog bli. Men ska vänta till barnen vaknat. Särskilt Ida vill nog vara med på ett hörn. Så välmatchande det du köpte som fredagspresent var. Plånboken är riktigt snygg.

 2. Den ljusblåa plånboken va jättefin! Härlig färg. Jag köpte en sån liten plånbok för ett tag sen och sen dess använder jag inte något annat!

 3. Så snygga plånböcker. Härligt att baka tillsammans för att sen avnjuta det till fika 🙂 mums

 4. Ohh erat bakkalas vill jag på, samt så snygg börs, jag behöver en ny och skulle gärna köpt ngn av dem =D

 5. Åh så kul att baka, börjar få abstinens här haha! Jag är en av dom som inte är ett bingo fan 🙈
  Börsen var super fin! Jag är kvar i stora plånboksträsket haha!

 6. Så gott med nybakade bullar, kolakakor och rulltårta. Din fredagsfika ser verkligen ut som en dröm. Bingos bok har jag hemma. Har läst lite i omgångar 🙈

 7. Åh vilken härlig fika! Är så sjukt hungrig nu också haha!
  Ibland får man fuska lite och köpa presenten tidigare

 8. Ph fikat är mina favorit saker på bordet! Skicka över lite hit haha!

  Super fina present också! Härlig med podar.hoppas du haft en fin dag <3

 9. Jag har verkligen varit nyfiken på de här fredagspresenterna och liksom känt på mig att de skulle vara någonting riktigt extra. Och ja ja ja ja! Jag ska köpa den ljusblå börsen! 😍

 10. Oj så sugen på fika jag blev nu!!😄 Nybakad och hembakad fika är ju gudomligt gott!
  Börsen är jättefin, och jag får erkänna att jag tyckte bäst om den svarta.

 11. åhh vad mysigt med en bakdag , så gott med bullar ❤️jag och sambon prata om att vi vill ha en bakdag ihop igen också, men dock har det inte blivit någon än, för vi kan inte enas i vad vi ska baka haha, han vill baka bröd medans jag vill baka bullar & kakor haha 😁

 12. Låter som en underbar fredag! Bingoboken är så bra, så rolig men samtidigt allvarlig. Så fina! Stor kram!

 13. Men så himla gott med bullar.. Det är det jag saknar mest just nu.. Svårt med bullar för mitt blodsocker. Lova mig att tänka på mig nästa gång du äter en❤️

 14. Men vilken härlig fredagsfika, hembakat är det bästa. Och att baka ihop det näst bästa😀

 15. Ser att du efter frågan i min blogg också började lyssna på Bingo Rimer bok. Den är jättebra, man får en ganska spännande bild av en väldigt spännande människa :D. Kul att du slängde dig över den, kan tipsa dig om Bingos Fotoskola också. Den har jag i bokformat, jag älskar fotoböcker ;). Har läst otaliga tycker det är jättekul så kan tipsa om den med :).

 16. men ja va skoj o få lite nytt . gör inget i fall man fuskar i bland
  ja men så vacker trädgård du har men ja tänkte oj vilka pengar även i fall man är i den branchen liksom jag har inte ens råd i vår lilla trädgård kram

 17. Han är cool Bingo! Jag gillade boken väldigt mycket för det var ganska overkligt i verkligheten. Jag hoppas att du har haft en fin helg kära du.

 18. Så himla gott. Jag ska nog lära dottern att baka bullar. Hon exprimenterar så mycket i köket att jag snart blir knäpp, jättegott men, jättesött 😂😂
  Disktrasorna var ju underbart fina ❤

 19. Men så gott med alla de bullarna 😀
  Bingo är skön men tycker att han var så obehaglig o sliskig på något sätt men såklart har han väl växt upp precis som alla oss andra

 20. Perfekt fredags presenter ju. Jag hade också behövt en ny börs, min är alldeles för stor för mitt lilla innehåll haha

Kommentera

Up ↑

%d