Veckans fotoutmaning i Länka med Kärlek.

Hej Hej.

Idag måste jag bara slå ett slag eller vinka lite extra för Mirres och min fina bloggrupp Länka med Kärlek. Denna veckan med temat ”Semester” fick vi in helt underbara tolkningar. Medlemmarna i vår grupp röstar fram vinnaren och vinnaren kommer  vinna ett av de fina armband som Marica – Fröken Rödlök skapat åt oss.  Är ni också intresserade av armbanden eller vill stödja Fight Epilepsi kampen kontaktar ni Marica och beställer armband ni också.

12a12b12c

Är ni fortfarande inte med i vår grupp så tycker jag absolut ni ska ansöka om att bli med LÄNKA MED KÄRLEK på Facebook.

180096_1867987828194_5307623_n

12 thoughts on “Veckans fotoutmaning i Länka med Kärlek.

Add yours

  1. Så otroligt fint! Gruppen är verkligen så otroligt fin och ni gör ett så fint jobb, allt är bara med kärlek! Den bästa gruppen jag har varit med i. och bilderna! Så otroligt många fina bilder, fick jag hade jag röstat på precis ALLA! Hihi! Stor kram och ha en underbar dag nu! kram!

  2. Det är verkligen en jättefin grupp och vilket fint jobb ni gör du och Mirre. Tack för att jag får vara med i er fina gemenskap ❤

  3. Åh bästa gruppen helt klart, så mycket kärlek och glädje det finns i den gruppen: Det kom verkligen in så många underbara bilder 🙂

  4. Ohh så fint inlägg även detta, så härligt att uppmärksamma vår fina grupp & ja många fina bilder

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: